Below Deck Star akuzon Abercrombie dhe CEO i Fitch për 'Sodomizing'

Klea

Below Deck Star akuzon Abercrombie dhe CEO i Fitch për ‘Sodomizing’

Kujdes: ky artikull përmban materiale delikate në lidhje me sulmin seksual. Ju lutemi përdorni maturi përpara se të lexoni.

David Bradberry u shfaq vetëm në dy sezone Poshtë kuvertës, por ai ende mbahet mend me shumë mall. David e përshkroi veten si zëri i arsyes në shfaqje. Ata që e kujtojnë Davidin kujtojnë se ai ishte një deckhand i mirë dhe në përgjithësi dukej si një djalë i mirë. Pothuajse me siguri, askush nuk e dinte se çfarë kishte kaluar para kohës së tij në shfaqje.

Një hetim i kohëve të fundit i kryer nga BBC dyshohet se zbuloi disa të vërteta tronditëse rreth ish-CEO të Abercrombie & Fitch, Mike Jeffries dhe partnerit të tij, Matthew Smith. Jeffries dhe Smith supozohet se krijuan një rrjet që përdorte një ndërmjetës për të furnizuar të rinjtë për ngjarjet ku merrnin pjesë CEO dhe partneri i tij.

Tetë burra folën për BBC për pjesëmarrjen e tyre në këto ngjarje, disa prej të cilëve pretenduan për shfrytëzim dhe/ose abuzim. Dy ish-prokurorë amerikanë po shqyrtojnë hetimin, veçanërisht për të parë nëse mund të ngrihen akuza për trafikim seksual kundër autorëve. Midis njerëzve që folën ishte Davidi.

Takimi i Davidit me ndërmjetësin

Në vitin 2010, David ishte një model 23-vjeçar aspirues i A&F. Ishte në këtë kohë ai u takua me James Jacobson, ndërmjetësin. Jacobson e përshkroi veten si “portier” për pronarët e A&F. Në këtë moment nuk ishte përmendur seksi, por vetëm propozimi që një fotograf i kompanisë t’i bëjë foton Davidit.

Më pas, megjithatë, David shpjegoi: “Jim më bëri të qartë se nëse nuk e lejoja të më kryente seks oral, nuk do të takohesha me Abercrombie & Fitch ose Mike Jeffries.” Më tej ai tha: “Isha i paralizuar. Ishte sikur po shiste famë. Dhe çmimi ishte pajtueshmëria.” Davidit iu dhanë 500 dollarë dhe iu tha se ishte për kohën e tij.

Ai tha se ishte shtyrë të besonte se kjo ishte mënyra se si “të gjithë e marrin fillimin e tyre” në kompani. Duke parë prapa, David tha se ai duhet ta kishte ditur se incidenti ishte “një flamur i kuq”, por e konsideroi Jacobson “një tip të vjetër të mërzitur që nuk do të duhej ta shihja më”. Fatkeqësisht, ky nuk ishte fundi i përvojës së Davidit me A&F.

Mike Jeffries kishte Davidin në shtëpinë e tij

David ishte i ftuar në një ngjarje në shtëpinë e Mike Jeffries. Davidi u bë të kuptonte se Jeffries mund të bënte shumë për karrierën e tij të ardhshme. Atij iu dhanë gjithashtu karta dhuratë A&F dhe iu tha të blinte një veshje. Në mendjen e Davidit, kjo e bëri të gjithë sprovën të dukej “legjitime” dhe “zyrtare”.

David u takua me Jeffries dhe Smith dhe u foli atyre për shpresat e tij për të qenë një model A&F. Jeffries thuhet se mbante “poppers”, një drogë çorientuese, nën hundën e Davidit dhe më vonë kishte bërë seks me të. David shpjegoi se ai kurrë nuk ndihej i sigurt për të thënë jo, veçanërisht me stafin që mbanin uniforma A&F që mbikëqyrnin ngjarjen.

Davidi mori pjesë në më shumë se një nga këto ngjarje, të gjitha me shpresën për të gjetur një punë, kështu që “të gjitha do të thoshte diçka”. Në këto ngjarje, Jeffries dhe Smith dyshohet se u përfshinë në aktivitet seksual me katër burra, ose do t’i “drejtonin” ata të angazhoheshin me njëri-tjetrin. Davidi kujtoi se si kjo herë “ndikoi drejtpërdrejt në vetëvlerësimin tim”.

Ai shpjegoi më tej: “Të njëzetat e mia ishin të mbushura me ankth dhe luftë, ankth, depresion.” Tani, Davidi jeton një jetë më të qetë, një jetë «plot shpresë».