Below Deck Med's Natalya Scudder Shades 'Jugrateful' Tumi Mhlongo

Klea

Below Deck Med’s Natalya Scudder Shades ‘Jugrateful’ Tumi Mhlongo

Kur bëri Poshtë Deck Mesdheut a kanë seriale një konflikt të tillë midis shefave dhe kapjeve të pushtetit? Epo, nuk ka ndodhur më parë dhe drama është shumë tërheqëse. Skena është vendosur për problemet mes shefit të përkohshëm Natalya Scudder dhe merak kryesor Tumi Mhlongo.

Është një gjë që Natalya duhej të largohej kur eprori i saj hipi në varkë, por këto dy zonja nuk e pëlqyen njëra-tjetrën menjëherë. U ndje se Tumi hyri me rojen e saj lart. Çlirimi i saj i disa linjave e shtyu Natalya të ndihej në një farë mënyre.

Dhe tani që prezantimi mes zonjave ishte transmetuar, Natalya u ndje gati të transmetonte ankesat e saj në rrjetet sociale.

Natalya liston përkëdheljet e saj shtëpiake

Faqja në Instagram e Belowdeckbravo postoi një klip të Tumit duke folur për promovimin në shef merak dhe përfaqësimin e Grave me ngjyra në jaht. Ajo foli gjithashtu për përkëdheljen e saj më të madhe profesionale.

Si përgjigje, Natalya postoi përkëdheljet e saj në komente. Dhe ata po synojnë në mënyrë pasive-agresive ish-shefin e saj.

“Përkëdhelja ime më e madhe është kur dikush lejon një person të caktuar të ndikojë në mendimin e tij mbi dikë para se ta takojë atë,” shkroi ajo në një koment.

Natyrisht, Natalya i referohet faktit që Tumi u takua me Kyle Viljoen në konsullatë kur ata po aplikonin për viza. Tumi mund të ishte ndikuar nga gjërat që Kyle i tha për Natalya-n, të dy gjellët punuan së bashku në Below Deck Med sezonin e kaluar.

Në një koment të veçantë, Natalya shtoi, “Përkëdhelja ime tjetër do të ishte njerëz mosmirënjohës që nuk mund të thonë faleminderit që e mbajtët fortesën për 4 ditë, ndërsa ekuipazhi ishte poshtë, duke ngritur një varkë, duke vrapuar pa gjumë. .”

Është e vërtetë që Natalya bëri punën fillestare të organizimit të varkës për sezonin. Me sa duket, ajo e ruajti statutin dhe bakshishin e parë duke u futur si shefe merak. Dhe ajo bëri një punë fantastike për këtë.

Pra, ndoshta nuk është ende e qartë për shikuesit se çfarë të bëjnë me këtë situatë ose me kë të mbështesin. Mendimet do të ndërtohen ndërsa sezoni përparon me siguri. Ndërkohë, mund të konkludohet se nuk kishte asnjë zgjidhje midis Tumi dhe Natalya.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.