Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 6

Klea

Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 6

Aktiv Poshtë Deck Mesdheut, Aesha Scott ka një rrëmujë në duart e saj. Stjuardesat e saj, Bri Muller dhe Elena Dubaich janë në luftë me njëra-tjetrën dhe nuk ka shenja të heqjes dorë. Në një cep, Elena ndihet e frustruar për papërvojën e Bri. Në këndin tjetër, Bri beson se Elena po e nënçmon. Kjo e lë Aeshën në mes duke u përpjekur të zgjidhë gjithçka.

Të gjithë ata që shikojnë në shtëpi e dinë se kjo armiqësi është një mijë për qind e lidhur me Joe Bradley. Sido që të jetë, ajo ka filluar të ndikojë në statut dhe në një vështrim të fshehtë të Sezonit 9, Episodi 6, Aesha e bëri të qartë se si ndihet për të gjithë situatën.

Shikimi i fshehtë i Sezonit 9 të Below Deck Med, episodi 6

Episodi tjetër i Below Deck Med fillon pikërisht aty ku e mbaroi Episodi 5, me Elenën që humbet qetësinë në Bri. Ajo e bëri shumë të qartë mendimin e saj se Bri nuk po respektonte zinxhirin e komandës dhe nuk po rrëzonte grupin me sjelljen e saj fillestare. Si kundërpërgjigje, Bri u ngrit në idenë që kolegu i saj të zhgënjente.

Aesha ka bërë çmos për t’i dëgjuar ankesat e punonjësve, por në shikim të parë, ne shohim që drama fillon të përhapet në shërbimin e mëngjesit. Sikur të mos e kanë luftuar mjaftueshëm me atë siç është.

Si një eksperte, Aesha e përshëndeti të ftuarin duke ngushëlluar ende Elenën e zhgënjyer. Ndërkohë, intervista e saj rrëfimtare e bëri të qartë se si ndihej realisht për të gjithë.

“Bri dhe Elena thjesht kanë këtë rivalitet të bezdisshëm që po e rrethon Joe”, tha Aesha, përpara se të pranonte se është e vështirë për t’u mposhtur.

“Kur njerëzit janë të hutuar emocionalisht, nuk është se mund t’i disiplinoni ata nga emocionet e tyre,” shpjegoi Aesha.

Në fund, Aesha u kërkoi të dyja zonjave të linin mënjanë mosmarrëveshjet e tyre deri në fund të statutit. Gjëja e fundit që ata kanë nevojë është që të ftuarit e charterit të kapin erën e grindjeve të brendshme.

Aesha shtoi, “Vishni fytyrën tuaj të lojës dhe le të përqendrohemi te të ftuarit që paguajnë shumë para për të qenë këtu.”

Episodet e reja të transmetimit “Blow Deck Mediterranean” në Bravo, të hënën në mbrëmje në orën 21:00.