Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 4

Klea

Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 4

Shef Johnathan Shillington tashmë po bie. Ai mund të ketë qenë një mrekulli me një goditje pas lëkundjes së kartës së parë. Por vetëm koha do ta tregojë. Megjithatë, duket sikur Jono mund të jetë mbi kokën e tij. The Below Deck Med ylli nuk ka punuar kurrë në një restorant dhe është autodidakt. Pastaj ai hidhet poshtë Kapiten Sandy Yawne cila ka një reputacion për menaxhimin e mirë të shefave të kuzhinës së saj.

Pra, me vaktet e dyta charter tashmë një bust, dhe Jono thirri në urë, cilat janë ankesat ndaj tij dhe cili është “flamuri i madh i kuq” që identifikoi kapiten Sandy? Këtu është vrojtimi juaj për Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 9, Episodi 4.

Sandy dëshiron të “vlerësojë statutin e ardhshëm”

Në një vështrim të fshehtë u shfaq biseda mes Sandy dhe Jonos.

“Kështu që primar erdhi tek unë këtë mëngjes. Erëzat ishin shumë të forta dhe vezët ishin të ftohta. Nuk jam i sigurt pse është kështu,” filloi Sandy.

“Kam marrë një shënim që thoshte se donin mëngjes në orën 8:30, kështu që e kisha gati për atë kohë. Natyrisht, u vonua sepse ata kishin një mëngjes më të ngadaltë. Unë u përpoqa t’i godas…” u përgjigj Jono.

Një Sandy i pabesueshëm e kuptoi atëherë se si ndodhi që vezë të ftohta u shërbyen mysafirëve me qira në një jaht luksoz.

“Por vezët duhet të porositen apo jo? Kështu që nesër sigurohuni që vezët të jenë me porosi,” u përgjigj ajo.

Jono u largua shpejt pasi tha me butësi se do të “kontrollohej me brendësinë”.

Në një intervistë rrëfimi, kapiteni prej dekadash shpjegoi pse ishte kaq e shqetësuar për performancën e Jonos.

“Që një kuzhinier të më thotë se i ka gatuar vezët kur duhej të fillonte mëngjesi, në vend që të gatuante me porosi, është një flamur i madh i kuq,” tha Sandy. “Por në të njëjtën kohë, ai e bëri mirë kartën e kaluar. Tani jemi në mes të kartës. Duhet t’i jap mundësinë kuzhinierit të më tregojë se mund ta bëjë këtë. Përfundojeni këtë me forcë. Dhe më pas do të vlerësoj statutin e ardhshëm.”

Kështu që Jono qëndron tani për tani, pavarësisht vezëve të ftohta.

Merr Below Deck Med të hënën në orën 9/8c në Bravo.