Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 2

Klea

Below Deck Med Sezoni 9, Pamja paraprake e Episodit 2

Çështjet masive të ofruesit nuk mund t'i kishin ndodhur një grupi më të kuptueshëm të të ftuarve të kartës Poshtë Deck Mesdheut. Grupi i të rinjve me ndikim nisi pushimet e tyre me një shishe të vetme shampanjë të mirëseardhjes. Atyre u është hequr roze edhe ditën e parë. Fëmijët donin vetëm një verë të kuqe të mirë me darkën e tyre, dhe madje kjo ishte një problem.

Fajësoni për gabimet e vazhdueshme të kompanisë së furnizimit, por dikush mund të kishte kërcyer nga anija para se të linin bankën e të akuzuarve dhe të godiste një dyqan pijesh alkoolike. Dhe ndërsa ekuipazhit të Mustique nuk i mungonte iniciativa për zgjidhjen e problemeve, të ftuarit e tyre charter nuk e bënë dhe i trajtuan çështjet në bord në mënyrën më të hirshme të mundshme.

Aesha ka “gishtardhur” për një sezon të suksesshëm

Në një vështrim të fshehtë për episodin e javës tjetër, të ftuarit fillojnë të përziejnë pijet e tyre dhe të bëjnë sanduiçet e tyre me djathë të pjekur në skarë.

Shefi Johnathan Shillingford refuzoi të zgjohej dhe të bënte një meze të lehtë të natës vonë, pavarësisht se ishte në fletën e preferencës. Elena Dubiach po përpiqej të bënte sanduiçe me djathë të pjekur në skarë derisa një i ftuar charter mori përsipër operacionin.

“Më mirë të rregullojmë diçka sesa të ankohemi,” tha ai. “Po e kursej ditën.”

Shefi Stew Aesha Scott dëshiron të vendosë një standard të lartë për sezonin. Por midis të pasurit pa dashje një kartë pothuajse të thatë dhe zierjeve të pakuptimta, është një urdhër i gjatë.

“Duke ardhur në sezon, unë dua që standardi im të jetë sa më i lartë që të jetë e mundur. Por vajzat e mia janë vërtet të gjelbra, dhe unë nuk kam asnjë dispozitë. Kështu që unë mund të mos jem në gjendje të arrij në masën e plotë që jam mësuar, por do të sigurohem që t'i afrohem sa më shumë që të jetë e mundur. Pra, gishtat e kryqëzuar”, shpjegoi ajo.

Mungesa e dispozitave është një çështje. Tjetra duket të jetë mungesa e iniciativës për krijimin e ushqimeve të kërkuara nga dispozitat në fjalë. As shefi i kuzhinës dhe as zija e dytë nuk mund ta menaxhonin këtë situatë.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.