Below Deck Alum Faye Clarke mirëpret fëmijën e parë

Klea

Below Deck Alum Faye Clarke mirëpret fëmijën e parë

Ylli i Poshtë Deck Adventure Faye Clarke njoftoi një surprizë të madhe në fund të dhjetorit 2023: një vajzë krejt e re! Fansat e saj u befasuan veçanërisht pasi ajo kurrë nuk e kishte zbuluar shtatzëninë e saj.

Londraja ka njoftuar ardhjen e vajzës së saj në rrjetet sociale. “Për të gjithë ata që më kanë mbështetur gjatë 9 muajve të fundit, duke më kontrolluar! Dërgimi i mesazheve, telefonatat, vizitat dhe kujdesi, duke më ndihmuar të shkoj në shtëpinë time të re! Duke parë udhëtimin tim me qenin tim të ri, duke krijuar një biznes të ri në Faversham. KETU ËSHTË PËRDITËSIMI PËR VAJZËN TONË QË HYRË NË BOTË [November 22, 2023]. E quaj e jona sepse ndjej dashurinë nga ju të gjithë. Një thirrje e madhe për partnerin tim të lindjes! Dhe të gjithë miqtë dhe familjen që ishin në gatishmëri! ”

Për shkak se donte të mbronte privatësinë e saj, Faye e mbajti për vete gjendjen e saj, por vazhdimisht filmonte përditësime për një video pas udhëtimit të saj drejt amësisë.

Ndjenja e modës së shtatzënisë

“Ishte shumë e vështirë ta mbaja shtatzëninë të fshehtë nga ju, pasi unë ju tregoj gjithçka djemve”, shkroi Faye në një video në Instagram ku nënvizonte zgjedhjet e saj të modës gjatë shtatzënisë. “Por unë dokumentova të gjithë pjesën për ta ndarë me ju tani!”

Duke marrë kohën për t’i vënë emrin vajzës së saj, Faye më në fund u vendos për një emër katër javë pas lindjes së saj: Brianna Maddox Mae Clarke. Ajo shpjegoi se “Brianna” do të thotë “Fisnike”, ndërsa “Maddox” do të thotë “Pasuri” në Celtic. “Mae” është për nënën e babait të saj që vdiq kur ai ishte vetëm 21 vjeç, dhe “sigurisht, CLARKE sepse ajo do të jetë një luftëtare e frikshme!”

Bashkë yjet e saj në jaht ishin të shpejtë për të ofruar urime për ardhjen e re. Kapiteni Kerry Titheradge u përgjigj: “Urime luv, të dy dukeni të mrekullueshëm!!!” Ish-shefi i merakit të Below Deck Adrienne Gang shkroi: “Ju të dy jeni të bukur! Urime!!!”

Faye nuk është i vetmi ish-anëtar i ekuipazhit që ka lindur në vitin 2023. Kate Chastain mirëpriti djalin e saj Sullivan në maj 2023. Ashtu si Faye, Kate e ka mbajtur privat identitetin e babait të fëmijës së saj.

Urime të dyja nënat e reja. Unë jam i gjithi në favor të një takimi për të luajtur me jahte së shpejti. Çfarë fotografie do të ishte kjo!