Bella Hadid hyn në rehabilitim, "Ajo shpesh bëhet e mbingarkuar"

Klea

Bella Hadid hyn në rehabilitim, “Ajo shpesh bëhet e mbingarkuar”

Yolanda Foster Hadid ishte shumë e njohur për udhëtimin e saj të sëmundjes Lyme në Real Housewives të Beverly Hills. Por një nga historitë e saj më të paharrueshme ishte lundrimi i vajzës së saj adoleshente Bella Hadid pas një incidenti fatkeq të BDI-së.

Rritja e tre fëmijëve në një mjedis jashtëzakonisht të pasur mund të çojë në rritje të shpejtë dhe Yolanda sigurisht që kishte sfidat e saj. Në fund të fundit, Bella, Gigi Hadid dhe vëllai i tyre Anwar ia dolën relativisht të padëmtuara, me përjashtim të disa bajameve të përtypura shpejt. Por sfidat nuk largohen pasi të arrijmë moshën madhore dhe tani Bella po i trajton problemet e saj aktuale ballë për ballë.

Bella bën një pushim

Sipas In Touch, Bella hyri në një institucion rehabilitimi pas pesë muajsh maturi. Një person i brendshëm pranë familjes tha: “Ajo nuk u ka thënë shumë njerëzve dhe detajet janë të pakta.”

Pasi festoi stilin e saj të matur në mars, Bella çuditërisht mungonte në Javën e Modës në Paris. Gigi ishte aty, por Bella nuk gjendej askund. Së fundmi ajo tha: “Unë kam bërë pjesën time të drejtë të pijes. Unë e doja alkoolin, [but] arriti deri aty sa anuloja netët [because] Ndjeva se nuk do të mund ta kontrolloja veten…. E dija që kjo nuk ishte një jetë e qëndrueshme për mua.”

Mirë për Bella që ka mendje të shëndoshë për të marrë ndihmë kur ajo ka nevojë. E gjithë kjo vjen pas arrestimit të Gigi-t për barërat e këqija dhe pajisje në një udhëtim të vajzave në Ishujt Kajman. Ajo pranoi fajin dhe u lirua për të shijuar pushimet e saj, supozojmë se ganja përfundimisht e bëri doganën për ta shijuar atë me të.

Për momentin, nuk ka asnjë fjalë për planet e Bella-s kur ajo të përfundojë me këtë periudhë rehabilitimi. Supozohet se ajo do të kthehet në pistë dhe do të përgatitet për sezonin e koleksionit Pranverë 2024. Sido që të jetë, shpresoj që ajo të kthehet atje ku është më rehat.

NA THONI – A JENI I BEDITUAR BELLA SHKOI NE REHAB? A MENDONI AJO DO TË KTHEHET NË MODELING APO DO TË HËRËZOHET MËNYRA E JETËS?