Brittish Williams

Klea

“Basketball Wives” Brittish Williams apelon dënimin me 4 vjet burg, pretendon se gjykatësi e kishte vënë në shënjestër sepse ajo ishte në TV Reality

“Basketball Wives” Brittish Williams apelon dënimin me 4 vjet burg, pretendon se gjykatësi e kishte vënë në shënjestër sepse ajo ishte në TV Reality

Gratë e basketbollit yll, British Williams, shpreson që një gjykatë më e lartë ta ndërpresë atë pasi ajo përballet me katër vjet pas hekurave. Avokati i yllit të realitetit paraqiti një apel për një gjykatë më të lartë për të shqyrtuar dënimin që u dha në gjykatën federale më 24 tetor, raporton Radar Online.

Gratë e basketbollit

Williams’ avokati deklaroi se klienti i tij kërkon që gjykata e apelit të shqyrtojë nëse gjyqtari i gjykatës më të ulët ka përdorur apo jo udhëzimet e duhura gjatë marrjes së vendimit.

Williams’ rasti është hetuar nga Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme, Administrata e Sigurimeve Shoqërore dhe FBI. 33-vjeçari u deklarua fajtor për gjithsej 15 vepra penale, pesë akuza për keqpërdorim të numrit të Sigurimeve Shoqërore, katër akuza për mashtrim bankare, tre akuza për mashtrim me kabllo dhe tre akuza për dhënie të deklaratave të rreme në IRS. Ish-ylli i realitetit do të jetë në lirim të mbikëqyrur për pesë vjet pas vuajtjes së dënimit me burg.

Gratë e basketbollit

Ajo u urdhërua gjithashtu të paguante 564,069.13 dollarë si kompensim, përveç dënimit të saj me katër vjet burg.

Gjykatësi i qarkut amerikan Henry Autrey tha Williams në qortimin e tij — “E dinit se çfarë po bënit. E dinit që ishte gabim dhe e bëtë gjithsesi.”

British Williams

Williams rrëfeu për nën-raportimin e të ardhurave të saj për vitet tatimore 2017-2019 dhe pretendimin e rremë të një mbese dhe nipi si vartës, njoftoi Departamenti i Drejtësisë. Ajo gjithashtu “përdori me mashtrim numrat e Sigurimeve Shoqërore që nuk i ishin caktuar për të hapur llogari me kompanitë e kartave të kreditit dhe bankat” dhe falsifikoi informacionin financiar në nëntë aplikime të paraqitura për Kredi për Fatkeqësi për Lëndimet Ekonomike.

Gratë e basketbollit

Williams’ avokati, Beau Brindley, pretendoi se klienti i tij u trajtua në mënyrë të padrejtë në vazhdën e seancës së dënimit.

British Williams u dënua sot, jo për mashtrim, por për famën e saj”, tha ai. “Gjykata zgjodhi ta trajtojë atë më ashpër për shkak të statusit të saj si figurë publike në vend që t’i trajtojë në mënyrë të barabartë të pandehurit me pozicione të ngjashme.”

Znj. Williams’ suksesi nuk është një krim që i nënshtrohet dënimit të shtuar. Dhe ne do ta sfidojmë këtë dënim përmes çdo mjeti ligjor në dispozicion, “tha Brindley.

Gratë e basketbollit

Agjenti Special përgjegjës, Jay Greenberg i Divizionit të FBI St. Louis, e etiketoi yllin e rënë të realitetit një “mashtrues tipik” pas dënimit.

Ai tha: “Pas dënimit të sotëm, realiteti i saj tani është një jetë kriminele.”

British Williams

Williams Mësohet se u tërbua për dënimin me 4 vite burg dhe u largua menjëherë nga salla e gjyqit me miqtë.

British Williams iu bashkua reality show VH1 në Sezonin 3, pasi ajo mori fejuar me Lorenzo Gordon, i cili luante basketboll profesionist jashtë shtetit.

Gratë e basketbollit

Williams iu ndalua të merrte pjesë në një udhëtim me aktorë në Meksikë pasi u urdhërua të mbante një monitor të kyçit të këmbës pas arrestimit të saj.

Gratë e basketbollit

Një gjyqtar lejoi heqjen e monitorit më pas Williams pretendoi se pajisja po e pengonte punën e saj si modele. Ajo pohoi se duhej të refuzonte një ofertë të markës Rihanna, Savage X Fenty, sepse nuk mund të pozonte me të brendshme me monitor në këmbë.