Bashkim Southern Charm: Olivia Flowers pranon lidhjen e Thomas Ravenel pasi Taylor Ann Green e hodhi nën autobus

Klea

Bashkim Southern Charm: Olivia Flowers pranon lidhjen e Thomas Ravenel pasi Taylor Ann Green e hodhi nën autobus

Është e lehtë të ndërtosh rezistencë ndaj njerëzve të pakëndshëm në televizionin e realitetit, por Taylor Ann Green e ka çuar në një nivel krejt tjetër. Dhe kjo është vërtetë duke thënë diçka kur bëhet fjalë për kastin e Sharmi jugor.

Ribashkimi i sezonit 9 është në zhvillim e sipër në Bravo dhe pjesa e parë u transmetua këtë javë. U hodhën disa bomba, me mirësjellje të Taylor-it Olivia Flowers’ kokë. Pikërisht kur menduat se Tay Tay nuk mund të shkonte më poshtë, ajo shkoi në harresë të plotë.

Mirë se vini në Petty 101

Fjala e sotme e ditës është Devijim. Merriam-Webster përcakton “devijim” si; një kthesë mënjanë ose jashtë kursit: DEVIACION. Në thelb, ajo që po them është se pasi Taylor bëri një budallallëk nga vetja, ajo po përpiqet të shmanget nga veprimet e saj. Gjatë ribashkimit, ajo synoi Olivia-n, por nuk ishte ajo që mendonte Taylor.

Olivia kishte një sezon të vështirë. Ajo zbuloi se shoqja e saj ishte lidhur me ish-in e saj dhe foli pak për të. Vëllai i saj gjithashtu ndërroi jetë gjatë xhirimeve, njëlloj si Tay. Tani asaj i është dashur të pranojë se është lidhur me të Thomas Ravenel në të kaluarën, falë ISH-shoqes së saj.

Natyrisht, Taylor do të ishte në sediljen e nxehtë kur kasti u rikthye bashkë – por për të qenë të drejtë, ajo e vendosi veten atje. Në një moment ajo mërmëriti, “Fal siç do të doje të të falnin”, drejt Olivias. Para së gjithash, ndaloni së përdoruri vargje të përshtatshme biblike për ta bërë atë të duket sikur sjellja e ndyrë është në rregull.

Por Taylor nuk është e zgjuar dhe Olivia e dinte se çfarë po bënte. “Vazhdo dhe thuaj. Unë tashmë e shoh atë që po përpiqeni të bëni. Ju e keni varur këtë mbi kokën time. Dua ta shoh. Thuaje. Thuaj”, tha ajo.

Ndërsa i varfëri Andy Cohen po përpiqej të kuptonte se çfarë po ndodhte, Craig Conover hapi derën, “Epo, thuaje tani. Dua të them se ne jemi këtu.” Pastaj Taylor, me atë që mund të përshkruhet vetëm si një buzëqeshje e vetëkënaqur në fytyrën e saj, komentoi: “E gjithë Thomas situatë.” Taylor nuk dëshiron të flasë për të gjithë Shep situatë. Ose Whitney situatë. Ose Austen situatë.

Andit i ranë bebet e syve nga koka dhe ai pyeti: “Thomas Ravenel?”

Po, Thomas Ravenel

Olivia zbuloi, “Isha sapo mbaruar universitetin, 20 vjeçe, një natë memece e dehur, një herë, u lidha me T-Rav dhe doja ta çoja në varr. Kush nuk do?”

Në ribashkimin e sezonit të kaluar, Madison LeCroy u përpoq të dilte nga T-Rav, por Olivia e mohoi atë dhe Taylor e mbështeti atë. Tani Taylor mbështet vetëm kujtdo që mund ta bëjë Shepin xheloz.

“Menjëherë më pas, u ula me Taylor-in dhe i thashë, ‘Unë e vlerësoj që më pranove, por duhet të dish se diçka ka ndodhur, dhe ajo është i vetmi person që i thashë në tokë për këtë, dhe ja ku po ulesh tani duke u përpjekur për ta përdorur atë kundër meje,” vazhdoi Olivia.

Andi donte të dinte pse Olivia duhej të falej për goditjen e Thomasit kur ishte dhjetë vjet më parë. Taylor dështoi përsëri kur u përpoq të nënkuptonte se ishte një lloj i lehtë ndaj Kathryn Dennis. “Dmth, e njëjta situatë. Kathryn është një shoqe dhe e besuar dhe ju gënjeu për këtë, kështu që pse nuk shkove te Kathryn dhe i thua se më vjen keq?” Taylor nuk duhet të dijë se çfarë do të thotë “e njëjta”.

Por Olivia as nuk e njihte Kathryn dhe e takoi shumë kohë pasi ndodhi. Në fund të fundit, Olivia e quajti Taylor-in një “mik mut” dhe “njeri të mut” dhe … 10/10 pa shënime.

Qëndroni të sintonizuar për Pjesën 2 të ribashkimit të sezonit 9 të Charm Southern, ku Taylor nuk mund ta bënte veten të dukej më keq të enjten në 20:00/ET në Bravo.