Bashkëshorti i Lisa Vanderpump, Ken Todd, kërkon 1 milion dollarë të hidhet poshtë padia

Klea

Bashkëshorti i Lisa Vanderpump, Ken Todd, kërkon 1 milion dollarë të hidhet poshtë padia

Ken Toddburri, ikona, burri i Lisa Vanderpump, po përpiqet të kujdeset për disa biznese. Tani që Kenit nuk i duhet më të grindet me amvise mashtruese Reale që janë kthyer kundër gruas së tij, ai po menaxhon qentë dhe çështjet gjyqësore.

Në gusht, restoranti Pump i yjeve të Vanderpump Rules u përball me një padi të ngritur nga pronari i pronës. 8949 Santa Monica Partners paditi Ken dhe Lisa për shkelje të kontratës dhe mashtrim të premtimit. Tani Ken dëshiron që ai padi të hidhet poshtë. Radari ka lugën.

Keni është gati ta pompojë

Sipas padisë, Ken pranoi të jepte me qira pronën në 2013 dhe pagoi 32,500 dollarë në muaj qira. Qiraja e pronës u rrit në 42,500 dollarë në vitin 2020.

Në dokumente thuhej se pas skadimit të qirasë, Ken and Pump LLC do të transferonte dhe transmetonte licencën e pijeve pas përfundimit të qirasë.

Pronari deklaron se ishte e nevojshme sipas kushteve të qirasë. Me sa duket, një qiramarrësi tjetër kishte nevojë për licencën e pijeve alkoolike, sepse ata ia kishin dhënë hapësirën me qira.

Pronari më tej pretendoi se “PUMP ka hequr nga objekti pajisjet dhe pronën e bashkangjitur me objektin (“Pajisjet”) duke përfshirë pa kufizim një portë sigurie të personalizuar (“Gate”).”

Ken u përgjigj dhe tha që qiradhënësi nuk kishte të drejtë për asnjë para të rikuperuar sepse “veprimet dhe mosveprimet e tyre ishin, në çdo kohë, të justifikuara, të privilegjuara të drejta dhe të ndërmarra në mirëbesim dhe ndjekje të arsyeshme komerciale të qëllimit legjitim të biznesit”.

Mos u ngatërroni me një burrë që mban qen të vegjël. Për më tepër, Ken tha se neglizhenca e pronarit të pronës kontribuoi në çdo “dëmtim” në vend.

Më tej, Todd tha se neglizhenca e vetë pronarit dhe sjelljet e tjera të gabuara kontribuan në çdo dëmtim që ai pëson tani. Ken dëshiron që e gjithë padia të pushohet menjëherë.

POV e Kenit

Në një deklaratë, Ken tha: “Kur morëm vendin e njohur si Pump 10 vjet më parë, ishte një park bosh. Nuk kishte pemë. Ne vendosëm ullinj të bukur dhe ata na përkasin neve. Ne nuk i morëm pemët; ata janë ende atje.”

Ai vazhdoi, “Ne nuk i shqyem llambadarët siç pretendon pronari. Me shumë dashuri i nxorëm antiket, të cilat tani janë në posedim pasi janë edhe tonat. Zakonisht nuk gjen llambadar antikë të varur në një parking. Neve na përket edhe licenca e pijeve me të cilën kemi tregtuar këto 10 vitet e fundit. Ne jemi të lumtur t’ua shesim atë me vlerën e drejtë të tregut.”

Dhe për hallet e pronarit, Keni ka një dhuratë. “Si rezultat i veprimeve të qiradhënësit, ne do të paraqesim një ankesë të kryqëzuar duke kërkuar dëmshpërblim dhe ndëshkim për sjelljen e tyre,” përfundoi ai.