Bashkëshorti i Emily Simpson pranon se puna e tij ka dëmtuar martesën e tyre

Klea

Bashkëshorti i Emily Simpson pranon se puna e tij ka dëmtuar martesën e tyre

Rezulton se dy të ardhura janë më të mira se një. Emily Simpson dhe burri i saj Shane Simpson duhej ta mësonte atë në rrugën e vështirë. Të Amvise të vërteta të Orange County Yjet kaluan një kohë të gjatë duke qenë një shtëpi me të ardhura të vetme, me Shane që i jepte përparësi karrierës së tij ligjore. Me sa duket, kjo përfundoi duke e tensionuar marrëdhënien e tyre. Kush do ta kishte menduar?

Natyrisht, shumica prej nesh, njerëzit normalë do të supozonin se vetëm të kesh një prind që punon ndërsa jetoni në Orange County, mund të ishte sfiduese. Amvisat nuk janë njerëz normalë, kështu që Emily dhe Shane kohët e fundit pranuan në podcastin Hot Mic të Bravo se sa shumë ndikoi mungesa e punësimit të Shane në martesën e tyre. Plus, ata u hapën për aspektin befasues të jetës së tyre që i ndihmoi t'i kthenin së bashku.

Emily dhe Shane e kuptuan mirë çështjen e tyre të ashpër

Në podcast, Emily ishte e para që pranoi se si vështirësitë për punësimin e Shane shkaktuan disa probleme në martesën e tyre. Në RHOC, ne e pamë atë duke u përpjekur të kalonte Provimin e Jurisprudencës në Kaliforni të paktën njëqind herë. Ai më në fund e kaloi atë në 2021, por megjithatë, ishte një rrugë e gjatë dhe me gunga për të arritur atje.

“Mendoj se marrja e provimit të jurisprudencës ishte ndoshta më e vështira në marrëdhënien tonë,” pranoi Emily në podcast.

Shane ra dakord. Ai tha se mes xhirimeve, prindërimit dhe përpjekjes së dëshpëruar për të kaluar shiritin, gjërat u vështirësuan. Ata nuk e përmendën fjalën “D”, por gjithsesi duket sikur kishin vështirësitë e tyre.

“Kjo ishte shumë me xhirimet, me fëmijët e vegjël, ju e dini financat, [and] nuk funksionon,” shtoi Shane. “Ishte thjesht shumë për t'u marrë me të në të njëjtën kohë.”

Çuditërisht, si Emily ashtu edhe Shane i vlerësuan Real Housewives të Orange County për ndihmën e tyre për të mbajtur martesën e tyre në rrugën e duhur. Po, e lexuat mirë. Është një çift i realitetit televiziv që tha se vendosja e jetës së tyre në kamera i ndihmoi. Kjo mund të jetë e para.

“Ndjehem sikur ne në shfaqje e kemi bërë martesën tonë më të fortë dhe na ka bërë të punojmë më mirë si njësi dhe na ka bërë prindër më të mirë,” sugjeroi Emily.

Edhe një herë, Shane ra dakord me gruan e tij. Ai tha se janë bërë “më të varur” nga njëri-tjetri falë emisionit. Shpresojmë që të mbetet kështu. Do të donim të shihnim të paktën një çift në universin Bravo që shmang mallkimin e TV realitetit.