Bari sportiv i Jax Taylor dhe Brittany Cartwright për të shfaqur djathin e birrës Mamaw

Klea

Bari sportiv i Jax Taylor dhe Brittany Cartwright për të shfaqur djathin e birrës Mamaw

Po miq, e keni lexuar saktë. Këtu është historia juaj për Valley Village! Ose Vanderpump Rregullon Njerëzit e pushuar kanë një shans të dytë, sido që të quhet shfaqja e re Bravo. Bëhuni gati sepse Jax Taylor po hap lokalin e tij.

Largohu, TomTom sepse Jax po vjen i nxehtë dhe i gatshëm për të marrë përsipër skenën e restorantit LA. A është kjo shenjë e mirë për martesën e tij me Brittany Cartwright? Ndoshta jo, por mos u shqetësoni, spoti i Jax-it të paktën do të shfaqë djathin e famshëm të birrës Mamaw për të qetësuar çdo ndjenjë të lënduar. Jax hodhi detajet në podkastin e tij.

Jax’s Studio City

Në një episod të Kur Reality Hits, Jax dhe britaniku i mrekullueshëm ndanë lajmin e tyre të madh. Jo, jo divorci i vitit 2025, një vend i ri për të rrëmbyer një pije dhe pak djathë! Jax tha: “Po hap një lokal sportiv. Ai do të quhet Jax’s Studio City. Ne filluam ndërtimin të hënën dhe jam shumë i emocionuar. Më në fund do të kemi një lokal sportiv në lagje.”

Lidhur me forcën e martesës së tij dhe Brittany, Jax do të përpiqet shumë për t’i mbajtur gjërat së bashku. “E di në të kaluarën kam thënë se të kesh një lokal është në thelb një vrasës martese, por ndryshimi është [Brittany is] i përfshirë po aq sa edhe unë. Gruaja ime është e përfshirë po aq sa unë. Ne kemi 100 për qind fjalë për atë që po ndodh dhe ajo po bën dekorimin,” shpjegoi ai. A do ta themi të gjithë bashkë? SIGURT, JAN.

“Dallimi midis disa njerëzve të tjerë që ne e dimë se kanë bërë një lokal pa të tjerët të rëndësishëm është se unë jam duke përfshirë timin,” shtoi Jax. Hija e të gjithave. Ne do të duhet t’i rishikojmë këto fjalë pas 2.5 vjetësh. Sa për Brittany, ajo është e emocionuar që po punon së bashku me bashkëshortin e saj.

Ajo dha mendimin e saj për të gjithë. “Ai [Jax] tha [owning a bar ruins relationships] shumë herë dhe më ka trembur që kur ky projekt u bë një mundësi për ne. Quhet Jax’s, por është edhe e imja,” theksoi Brittany.

Sillni djathin e birrës!

“Dhe ju nuk do të jeni atje 24/7. Do të jetë miqësore për fëmijët gjatë ditës, “tha Brit. Oh, bekoftë zemrën e saj të mallkuar. Të paktën Jax po bashkë-nënshkruan Mamaw’s Beer Cheese, kështu që të gjithë ne tani mund të flemë më mirë gjatë natës.

“Ajo që ne po planifikojmë të bëjmë është që më në fund të kemi djathin e birrës Mamaw në meny, në mënyrë që njerëzit të vijnë dhe të marrin vaskën e tyre të vogël atje,” tha Brit. “Ne nuk mund ta shisnim këtu në Kaliforni, por tani që kemi një kuzhinë, unë do të fluturoj [grandmother] jashtë dhe kërko ndihmën e saj me menunë, në mënyrë që të ketë shumë bukuri jugore.”

Fat i mirë këtyre të dyve në sipërmarrjen e tyre të re!