Barbie poshtë Deck dëshiron një punë në amvise reale

Klea

Barbie poshtë Deck dëshiron një punë në amvise reale

Ne kemi parë Real Housewives në Poshtë kuvertëspor a kemi parë ndonjëherë një jaht në Amvisat e vërteta? Barbie Pascual po përpiqet ta realizojë. Dhe ajo hodhi pak hije duke e shprehur mendimin e saj.

Gjatë një episodi të fundit të Watch What Happens Live, ylli i Below Deck i bëri përshtypje Andy Cohen me hijen e saj të zgjuar. Kjo e shtyu Andin të pyeste nëse do të kishte menduar ndonjëherë të bëhej një shtëpiake e vërtetë, sepse dukej se mund të shkonte me më të mirët prej tyre. Barbie nuk hezitoi me përgjigjen e saj.

A është Below Deck’s Barbie një amvise e vërtetë në përgatitje?

Kur Andi e pyeti Barbie për një karrierë të mundshme në Housewives, Barbie u përgjigj: “Është ëndrra ime!”

Pas gjithë punës që duhet të bëjnë në Below Deck, sigurisht, Barbie nuk do ta kishte problem të tregtonte stilin e saj të jetesës me jahte për Real Housewives. Kush nuk do të dëshironte të grindej dhe të festojë për të jetuar? Barbie ndoshta do të rrëmbejë një pjeshkë, një portokall, një diamant ose ndonjë gjë tjetër, nëse kjo do të thotë se nuk do të duhej të rrinte më në një jaht me Fraser Olender, duke pritur me duar dhe këmbë për mysafirë mosmirënjohës.

Në fund të fundit, Barbie pranoi se ajo ndoshta nuk do të kishte llogarinë bankare për të mbështetur një karrierë në Housewives. Në fund të fundit, sapo pamë Kyle Richards të lëshonte gjashtë shifra për një festë në Real Housewives of Beverly Hills. Ne e dimë se jahtet nuk po bëjnë aq shumë. Por, para se të mbaronte biseda, ajo arriti t’i hidhte një hije të lehtë Monica Garcia-s nga Real Housewives of Salt Lake City.

Kur foli nëse ajo kishte apo jo faktorin e pasur për amvise, Barbie u tall, “Dua të them, pas Reality Von Tease, ndihem sikur çdokush mundet”.

Me një hije si kjo, Barbie ka një të ardhme të ndritur përpara në Bravo. A do të jetë kjo në The Real Housewives? Ndoshta jo, por një vajzë mund të ëndërrojë.

Poshtë Deck vazhdon në Bravo, të hënën në mbrëmje në 9/8c.