Barbara Evans

Klea

Barbara Evans rimerr kujdestarinë e Jace … Jenelle dhe David Eason nën hetim penal nga CPS për abuzimin e fëmijëve

Barbara Evans rifiton kujdestarinë e Jace … Jenelle dhe David Eason nën hetim penal nga CPS për abuzimin e fëmijëve

Jenelle Evans’ djali, Jaceështë kthyer në kujdesin e gjyshes së tij, Barbara Evans.

Siç është raportuar, Jenelle Evans dhe burri i saj David Eason janë aktualisht nën hetim si nga CPS ashtu edhe nga Departamenti i Sherifit të Qarkut Columbus. Kjo vjen pas Jace u largua nga prona e çiftit në tre raste të ndara midis gushtit dhe shtatorit 2023. Pas përpjekjes së tij të tretë për të ikur, Jace u dërgua në paraburgim CPS dhe iu nënshtrua një vlerësimi mendor në një spital. Që prej daljes nga spitali më 10 tetor, ai është nën kujdestarinë e gjyshes së tij. Barbara Evans.

Jace Evans

Pavarësisht mohimeve fillestare nga Jenelle dhe David Easonu vërtetua se Jace zyrtarisht është liruar sërish te gjyshja e Barbarës kujdes, sipas The Ashley.

Jenelle Evans

Ky kapitull dëshpërues shpaloset mes pëshpëritjeve të rrotulluara të një hetimi në vazhdim që përfshin Jenelle dhe Davidi nga Departamenti i Shërbimeve Sociale (DSS)/CPS. Në kundërshtim me narrativën e pikturuar nga media të tjera, të kuruara nga deklaratat e Jenelle’s menaxheri, August Keen, burimet kanë demaskuar të vërtetën. Duket se rrotat e hetimit kanë qenë tashmë në lëvizje edhe para incidentit të rëndë ku Jace u ndje i detyruar të ikte nga banesa e tij për të tretën herë.

David Eason

Sipas gazetës, Jace ia besoi gjyshesBarbara Evans, duke detajuar abuzimin në duart e njerkut, Davidi. Një raport policie mban peshën e e Barbarës fjalë, që përshkruajnë ankthin e një gjysheje të frenuar nga ligjshmëria, e paaftë për të nxituar në anën e nipit të saj për shkak të “çështjeve ligjore dhe të kujdestarisë”.

Jenelle Evans

e Barbarës kujdestaria e ardhshme e Jace nuk është e sigurt nëse mund të shfaqet si një strehë e përkohshme apo një kujdestari e qëndrueshme ligjore. Gjurmët e e Barbarës Prezenca e fundit në një spital të Karolinës së Veriut paraqet një tablo të rrethanave të ndryshueshme që nga ngjarjet e trazuara.

Jenelle Evans

Jenelle, në një stuhi postimesh në Twitter të lëshuar të hënën, lundruan nëpër një det akuzash dhe dëshpërimi. Ajo mbrojti shenjtëroren e shtëpisë së saj, duke sfiduar vërtetësinë e saj e Barbarës pretendon dhe pohon prioritetin e saj të palëkundur: “Fëmijët e mi janë gjithmonë të parët… prandaj janë ende në kujdestarinë time”. Jenelle shpallur.

Jenelle Evans

Në hijet e pasigurisë dhe konfliktit, Jenelle lufton me ndjenjat e tradhtisë dhe konfuzionit, duke vajtuar për stuhinë që duket se ka përfshirë lidhjet familjare. “Jam shumë i hutuar në këtë moment dhe do të doja të kisha një prind që të ishte mjaftueshëm i qëndrueshëm për të folur. #ToxicPrents”, shkroi ajo në Twitter.

Jace Evans

Jenelle dhe Davidi thuhet se janë nën hetim nga CPS në lidhje me mirëqenien e fëmijëve të tyre të tjerë, duke përfshirë Kaiser Orion Griffith9, dhe Ensley Jolie Eason6, së bashku me e Davidit vajza trembëdhjetë vjeçare, Maryssa Eason.