Kim Zolciak

Klea

Banka lëviz për të sekuestruar Land Rover-in e vajzës së Kim Zolciak ‘RHOA’ pas padisë së injoruar

Banka lëviz për të sekuestruar Land Rover-in e vajzës së Kim Zolciak ‘RHOA’ pas padisë së injoruar

e Kim Zolciak vajza, Brielle Biermannpo përballet me sekuestrimin e Land Rover-it të saj të vitit 2019, pasi u përgjigj ndaj një padie mbi pagesat e pretenduara të humbura të kredisë.

Brielle Biermann

Ally Bank po i kërkon një gjyqtari të Gjeorgjisë të japë dritën jeshile një urdhër qarkullimi, i cili do të lejonte sherifin lokal të sekuestronte automjetin luksoz, sipas dokumenteve të gjykatës të siguruara nga Radar Online.

Në dhjetor, Ally Bank pretendoi se Amvise të vërteta të Beverly Hills Alum dhe vajza e saj 26-vjeçare nënshkruan të dyja një kontratë shitje me këste për blerjen e një Land Range Rover 2019.

Në padi thuhej: “Të pandehurit kanë mospërmbushur detyrimet e tyre sipas kontratës. Që nga 31 maj 2023, të pandehurit i kanë borxh Aleatit në shumën prej 83,969,35 dollarë. në kontratë.”

Brielle Biermann

Kim dhe Brielle të angazhuar për pagesa mujore prej 1903 dollarësh, për kontratë. Banka kërkoi leje për të riposeduar automjetin.

Në mes të janarit, Ally njoftoi gjykatën se Kim dhe Brielle ishin dorëzuar me dokumente ligjore.

Dyshja ende nuk ka paraqitur një përgjigje ndaj padisë.

Brielle Biermann

Padia është vetëm një nga disa pengesa financiare për të Kim dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermannmes divorcit të çrregullt të çiftit.

Kim dhe Kroy u goditën me një barrë tatimore federale më 11 prill, pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt. IRS akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Brielle Biermann

Kim dhe e Kroit ndarja është shënuar nga padi të shumta, përleshje në familje dhe një kërcënim i vazhdueshëm për sekuestrimin e rezidencës së tyre në Gjeorgji.

Brielle Biermann

Në janar, ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons i kërkoi gjykatës të kërkonte Kim t’i paguante atij gjysmën e fitimeve që ajo kishte mbledhur nga shitja e pasurive të tyre në internet.

“Megjithatë, ajo që dihet është se asnjë nga fondet nuk është përdorur për të mbështetur pasurinë bashkëshortore. Kroy deklaroi, duke vënë në dukje se ai “po kërkonte një ndarje të barabartë të pasurive bashkëshortore”, duke përfshirë “pronën personale të fituar gjatë martesës, por [is] aktualisht në posedim të vetëm të [Zolciak].”

Brielle Biermann

Muajin e kaluar, Kim e akuzoi ish-in e saj të ardhshëm për shitjen e detajeve në lidhje me divorcin e tyre në vazhdim në shtyp në një urdhër të depozituar konfidencialiteti, sipas TMZ.

Ariana Biermann

45-vjeçarja kërkoi një urdhër mbrojtës që do të redaktonte emrat kryesorë dhe të dhënat financiare që gjenden në dokumentet e divorcit që ajo dorëzoi në gjykatë.

Brielle Biermann

Një burim i brendshëm më vonë i tha Page Six këtë Kroy besonte se Kim bëri manovrën ligjore sepse kishte “shumë” për të fshehur.

Kroy nuk ka absolutisht asgjë për të fshehur në këto procedura dhe dokumente divorci”, tha një burim për gazetën, duke shtuar se Kim gjoja “bën shumë dhe ajo nuk dëshiron që publiku të dijë për këtë.”