Bachelorette Season 21 Villain Teased: 'Shumë Negativ'

Klea

Bachelorette Season 21 Villain Teased: 'Shumë Negativ'

Çdo reality show ka nevojë për një zuzar. Por, fjala në rrugë është se dikush në sezonin 21 të Bachelorette i çoi gjërat në një nivel krejtësisht të ri. Në një podcast të ri nga Reality Steve, këshilltari famëkeq ndau një thashetheme për diçka të tmerrshme që ndodhi. Dyshohet se ky horr ka bërë diçka kaq tronditëse saqë mund të mos dalë as në transmetim.

Superlizi i sezonit 21

Sezoni i ardhshëm i The Bachelorette luan Jenn Tran, të cilën e takuam për herë të parë në sezonin e Joey Graziadei të The Bachelor. Ajo u hodh menjëherë përpara vizitave në qytetin e lindjes dhe pas përfundimit të sezonit, ajo pranoi se iu desh pak kohë që të rikthehej. Tani, dikush në sezonin e saj të The Bachelorette duket se e ka kërcënuar filmin e saj të dytë në romancën e realitetit televiziv.

“Pra, me sezonin e Jenn-it, kam dëgjuar diçka që ndodh që absolutisht… do ta pikturojë dikë në një dritë shumë negative,” tha Reality Steve për një nga kërkuesit e sezonit 21.

Edhe pse Steve nuk e tha kurrë drejtpërdrejt atë që bëri ky person, ai vuri në dukje se ka “nivele të poshtërësisë”. Duket sikur ky person arriti nivelin më të lartë. Natyrisht, ne jemi ulur këtu duke teorizuar për atë që ai mund të kishte bërë.

Duke shtuar intrigën, Steve përmendi se ekziston mundësia që ky zuzar misterioz të mos arrijë në redakcionin përfundimtar të shfaqjes. Ai vuri në dukje sesi në sezonet e mëparshme, zuzarët e përfolur përfunduan duke u dukur të pëlqyeshëm në shfaqje falë redaktimit të favorshëm. Nëse ata tregojnë zuzarin e përfolur të sezonit 21 në të gjithë tmerrin e tyre, Steve tha se do të jetë shumë e vështirë për shikuesit të shikojnë të kaluarën.

Ai shpjegoi, “Dhe unë mendoj se shumë njerëz do ta shikojnë atë person dhe nuk do të kenë një mendim shumë të lartë për të.”

Sezoni 21 i The Bachelorette jep premierë në ABC, të hënën, 8 korrik në orën 8/7c.