'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze zbulojnë se janë në lidhje!

Klea

‘Bachelor Nation’ Susie Evans dhe Justin Glaze zbulojnë se janë në lidhje!

‘Bachelor Nation’ Susie Evans dhe Justin Glaze zbulojnë se janë në lidhje!

Kombi Bachelor Lajme, Suzi Evans dhe Justin Glaze kanë gjetur papritur një lidhje romantike.

“Justin është i dashuri im. Jemi duke u takuar”, tha Evans, 30 vjeç, për E! Lajmet në një intervistë të publikuar të mërkurën, 24 janar.

'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze

Suzi Evans dhe Justin Glazetë dy 29 vjeç, krijuan një miqësi pasi u shfaqën Bachelor dhe Bachelorette gjatë Clayton Echard dhe Katie Thurston stinët. Pavarësisht se u panë shpesh së bashku në mediat sociale dhe përfshiheshin në shkëmbime flirtuese, ata pohuan se marrëdhënia e tyre ishte rreptësisht platonike.

'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze

Në tetor 2023, Justin ndryshoi dinamikën me Susie, duke i treguar atij se ishte koha për të qenë serioz në lidhje me ndërveprimet e tyre flirtuese.

“Unë isha sikur,” Oh, ky ton duket pak më ndryshe. Justin tha për median. “Në pjesën e pasme të kokës sime, unë thashë: “Nëse jeni serioz, unë jam serioz”. Kjo ishte një lloj mendësia ime. Gjithmonë i kisha testuar linjat dhe nuk isha i sigurt nëse ajo do ta bënte atë. Pra, nuk doja t’i kaloja ato kufij.”

'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze

Pas një bisede kuptimplote, Glaze ndërmori një hap të guximshëm dhe ndau me të ndjenjat e tij të vërteta Suzi.

“Unë thashë: “Hej dëgjoni, nuk e di se ku qëndroni në miqësinë apo marrëdhënien tonë. Natyrisht, ju respektoj shumë dhe e vlerësoj miqësinë tonë. Por do të gënjej nëse do të [said I] nuk kam menduar nëse ka potencial për më shumë se një miqësi vetëm duke pasur parasysh kiminë natyrale që kishim si miq’”, kujton ai, duke vënë në dukje se ata ndanë një puthje atë natë.

'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze

Lustër dhe Suzi zgjodhën ta mbanin lidhjen e tyre private fillimisht, duke deklaruar se e bënë këtë për të “mbrojtur [their] privatësi” dhe për të “mos ushtruar asnjë presion [their] marrëdhënie.”

Rreth një vit para se lidhja e tyre të bëhej publike, Suzi ndau me Us Weekly historinë se si u takua për herë të parë Glaze.

“Ne po fillojmë me vështirësi një bashkëpunim,” tha ajo me tallje për ne në dhjetor 2022 kur u pyet për takimin me Glaze. “Isha atje për ta ndihmuar atë të filmonte një reklamë, e cila nuk kishte të bënte me blogun tim. … Videografi i tij nuk ishte i disponueshëm dhe unë jetoj tre orë larg tij dhe ai tha: ‘Hej, a ka ndonjë shans që të jeni në dispozicion në këtë datë për të bërë një gjë videografike?’ Dhe unë thashë: ‘A mund të shkëmbejmë po për një bashkëpunim në blog?’ Dhe ai tha: ‘Po, absolutisht’. Në fakt u argëtuam shumë.”

'Bachelor Nation' Susie Evans dhe Justin Glaze

Derisa Suzi dhe Glaze fillimisht ishin thjesht miq, Suzi ishte i hapur për të eksploruar një marrëdhënie me dikë tjetër nga Bachelor Nation. Kjo erdhi pasi marrëdhënia e saj pa ndërprerje me Echard përfundoi në shtator 2022.

“Mendoj se do të më duhej vërtet të interesohesha për personin dhe do të doja ta njihja më parë, si për shembull, të dilja me të publikisht. Unë me të vërtetë do të doja ta kontrolloja atë telefonatë, “tha ajo për Na. “Unë me të vërtetë do të doja të sigurohesha që të jetë dikush që nëse do të ishte bërë një foto ose diçka e tillë – jo se ka vërtet rëndësi, nuk më interesojnë gjëra të tilla – por do të ishte një marrëdhënie tjetër publike. … Kështu që do të më duhej vërtet të sigurohem që në të vërtetë, me të vërtetë, me të vërtetë më pëlqen ai person përpara se të jap një shans një takimi të parë vetëm sepse mendoj se bëhet e ndërlikuar kur njerëzit duan të flasin për të.”