Bachelor Joey Graziadei 'Nuk u prish' megjithë rezultatin e fundit të kredisë

Klea

Bachelor Joey Graziadei ‘Nuk u prish’ megjithë rezultatin e fundit të kredisë

Kombi Bachelor Xhoi Graziadei Së fundmi u shfaq në rrjetet e tij sociale për të sqaruar keqkuptimin se ai është në vështirësi financiare. Ylli i “Bachelor” konfirmoi se ai nuk është i prishur pavarësisht se rezultati i tij i kreditit është goditur.

Duke pasur parasysh se marrëdhënia e tij me Kelsey Anderson ka qenë tashmë nën një vëzhgim të madh, Joey mendoi se ishte më mirë të ishte paraprakisht për situatën e tij aktuale financiare dhe të jetesës.

Zgjedhja jo rrethanë

Një tjetër arsye pse Joey po përballej me spekulime për gjendjen e tij aktuale financiare është se ai u transferua me Kelsey dhe shokët e saj të dhomës pas bombardimit të rezultatit të tij të kreditit. Por ai i siguroi fansat se njëri nuk kishte asnjë lidhje me tjetrin.

Në një histori në Instagram, ai vendosi rekord. “Unë nuk jam i thyer. Po kaloj mirë,” shpjegoi ai. “Por unë po jetoj përkohësisht me Kelsey dhe shokët e saj të dhomës si një zgjedhje për të qenë në gjendje të kaloj sa më shumë kohë me të ndërsa ajo përfundon kontratën e saj.”

Joey nuk u shmang nga diskutimi i rezultatit të tij të kreditit, gjithashtu. “Por rezultati im i kreditit, në fakt, ra me një sasi të konsiderueshme kur isha larg në shfaqje,” pranoi ai. Ai shkoi nga 730 në 650.

Ai shpjegoi se ndërsa ishte larg, i mungonte “një pagesë e vogël” gjatë muajve që kaloi duke filmuar “The Bachelor”, gjë që shkaktoi rënien. Ai preku temën e podcast-it të sekreteve tregtare të Jason Tartick.

“Isha sikur nuk mund të hyja as në një ndërtesë apartamentesh,” tha ai.

Kaloni më shumë kohë së bashku

Që atëherë, ai ka qenë në gjendje të përmirësojë rezultatin e tij të kreditit. Kjo është një gjë e mirë pasi ai gjithashtu kishte rënë dakord më parë të mbështeste Kelsey pasi ajo dha dorëheqjen nga puna e saj për të riorganizuar jetën e saj rreth famës dhe statusit të tyre të ri si çift.

Plus, çifti ka udhëtuar mjaft kohët e fundit nga Nashville në Saint Martin në Portugali.

Të jetosh me Kelsey ka më pak të bëjë me ndonjë problem financiar dhe më shumë me Xhoin që dëshiron të kalojë kohë me të dhe të jetë më afër mundësive të punës. Ai kishte qenë më parë me motrën e tij në Hawaii dhe kjo ishte sfiduese. Kështu që kur Kelsey i kërkoi të jetonte me të, ai pranoi.

Ndërsa situata është e përkohshme, Kelsey e pëlqen atë. Ajo i krahason me New Girl dhe i pëlqen të jetojë me të fejuarin dhe miqtë e saj.