Bachelor in Paradise Sezoni 9 Spoilers: Kush fejohet?

Klea

Bachelor in Paradise Sezoni 9 Spoilers: Kush fejohet?

Bachelor në Parajsë Sezoni 9 ka qenë tashmë një udhëtim i egër dhe mund të ketë një mundësi për të qenë sezoni më kaotik deri më tani. Realiteti Steve u ka ardhur edhe një herë në ndihmë fansave të uritur për spoiler dhe ka zbuluar se dy çifte largohen nga plazhi të fejuar këtë sezon. Përveç çifteve të fejuar, blogerja Bachelor Nation hodhi dritë mbi disa spoilerë të tjerë befasues të sezonit 9 të Bachelor In Paradise. Nëse nuk doni të dini përfundimin e Sezonit 9 të BIP, mund të dëshironi të ndaloni së lexuari këtu!

Aaron dhe Eliza fejohen

ABC/Craig Sjodin

Çifti i parë i fejuar këtë sezon është Aaron Bryant dhe Eliza Isichei, gjë që nuk është shumë surprizë. Aaron dhe Eliza kanë qenë një nga çiftet e vetëm të qëndrueshëm deri më tani, pavarësisht nga disa lemza në marrëdhënien e tyre. Të dy Aaroni dhe Eliza arritën ditën e parë dhe kanë qenë pak a shumë të vendosur me njëri-tjetrin që nga fillimi. Ekziston gjithmonë një “çift” në plazh, dhe këtë sezon duket se janë Aaroni dhe Eliza.

Kështu bëni Kat & John Henry

ABC/Craig Sjodin

Çifti më tronditës i zbuluar nga Reality Steve nuk ishte askush tjetër përveç Kat Izzo dhe John Henry Spurlock, të cilët thuhet se u fejuan gjithashtu. Romanca e Kat dhe John Henry sapo ka filluar të lulëzojë, pasi ai fillimisht ndoqi një lidhje me Olivia Lewis. Pasi përfundoi gjërat me Tanner Courtad, Kat vendosi që ajo ishte e interesuar të shihte se ku shkuan gjërat me John Henry.

Deri më tani, Kat ka dalë disi e dëshpëruar në ndjekjen e saj të John Henry. Ndërsa ai duket i interesuar, është gjithashtu e qartë se të dy kanë personalitete shumë të ndryshme. Kat është i zhurmshëm dhe agresiv, ndërsa John Henry duket më i qetë dhe i butë. Do të jetë interesante të shihet se si do të zhvillohet kjo marrëdhënie, pasi kishte një fillim mjaft jotradicional.

Aven dhe Kylee u larguan së bashku, por nuk u fejuan

ABC/Craig Sjodin

Reality Steve zbuloi gjithashtu se ndërsa Aven Jones dhe Kylee Russell u larguan si çift, ata nuk u fejuan. Kjo nuk është shumë surprizë, duke marrë parasysh që Aven dhe Kylee janë aktualisht një nga çiftet më solide në plazh. Çifti thuhet se është ende i fortë, dhe ata janë parë së bashku disa herë që nga përfundimi i xhirimeve.

Brayden në fund të fundit zgjedh Becca, duke bërë që Rachel të eliminohet vetë

ABC/Craig Sjodin

Çuditërisht, Brayden Bowers dhe Rachel Recchia kanë qenë një çift i këndshëm deri më tani këtë sezon. Pas takimit të tyre artistik, shikuesit e Bachelor Nation e panë veten duke u përpjekur për çiftin. Megjithatë, ëndrrat e tyre ishin jetëshkurtër, kur Becca Serrano zbriti në plazh. Ajo e tërhoqi Brayden për një bisedë dhe më vonë i kërkoi të dilte në një takim me të, të cilën ai e pranoi.

Sipas Reality Steve, Brayden përfundimisht zgjedh të ndjekë Becca në vend të Rachel. Si rezultat, Rachel vendos të eliminohet vetë. Megjithatë, para ceremonisë së ardhshme të trëndafilave, Becca dyshohet se prishet dhe vetë eliminohet gjithashtu. Kjo e lë Brayden të vetëm, kështu që ai me sa duket do të eliminohet vetë ose do të eliminohet në një ceremoni trëndafili në të ardhmen e afërt.

Blake gjithashtu vetë eliminon

ABC/Craig Sjodin

Blake Moynes është një tjetër anëtar i kastit që vetë-eliminohet në sezonin 9 të Bachelor In Paradise, sipas Reality Steve. Që nga dita e parë, Blake ishte përfshirë në një marrëdhënie në dukje solide me Jess Girod. Megjithatë, Jess më vonë pranoi se donte të ndiqte njerëz të tjerë dhe sugjeroi që edhe Blake ta bënte këtë.

Jo shumë kohë pas kësaj, Genevie Mayo zbriti në plazh me një kartë takimi dhe e tërhoqi Blake për një bisedë. Blake më vonë pranoi të dilte në takim me Genevie, gjë që e la Jess-in të ndihej mjaft i mërzitur. Ndonëse nuk është e qartë se çfarë do të bëjë që Blake të vetë-eliminohet, duket shumë e sigurt se ai nuk është më në asnjë lloj marrëdhënieje me Jess dhe Genevie.

Tyler dhe Mercedes ndahen

ABC/Craig Sjodin

Spoileri i fundit i sezonit 9 të Bachelor In Paradise i zbuluar nga Reality Steve ishte se Tyler Norris dhe Mercedes Northrup përfundimisht ndahen. Kjo nuk është shumë surprizë, pasi marrëdhënia e tyre ishte një nga ato më të rastësishmet e krijuara. Ndërsa të dy dukeshin të pajtueshëm, ata gjithashtu nuk u dalluan si një nga çiftet më të fortë në plazh.

Meqenëse Reality Steve raportoi në mënyrë specifike për Tyler dhe Mercedes, është e mundur që ata të jenë një nga çiftet e fundit të mbetur. Nga ana tjetër, është gjithashtu e mundur që ai sapo ka marrë informacion shtesë për këta të dy. Sido që të jetë, është evidente se Tyler dhe Mercedes fatkeqësisht nuk zgjatën shumë!