Bachelor i Artë, Gerry Turner, u hodh nën autobus nga miqtë

Klea

Bachelor i Artë, Gerry Turner, u hodh nën autobus nga miqtë

Gerry Turner nuk mund të bëj një pushim. Beqari i Artë ylli doli në skenë me një histori të qarë për të qenit e ve dhe me shpresa të mëdha për të gjetur dashurinë në TV realitet. Tani, njerëzit që e njohin atë në jetën reale po e humbasin çdo mundësi që kanë.

Së pari, pronari i lokalit të tij të qytetit të lindjes kundërshtoi pretendimet që ai bëri në emision për të mos u takuar me askënd që nga humbja e gruas së tij. Më pas, një ish-e dashura anonime doli nga punimet e drurit dhe tha se e kishte turpëruar gjatë lidhjes së tyre trevjeçare.

Tani, miqtë e tij në shtëpi po e tërheqin zvarrë sepse mendojnë se fama i ka shkuar në kokë. Radar Online raportoi të gjitha detajet.

Një ego e artë

Gerry është me origjinë nga Indiana, por miqtë e tij mendojnë se ai është larguar nga Hollywood. Nuk ndodh çdo ditë që një 72-vjeçar tërhiqet nga errësira dhe katapultohet në famën e realitetit televiziv. Është një punë e madhe për Gerry, por miqtë e tij në Indiana nuk janë të impresionuar me atë që po shohin. Ata janë plotësisht të bindur se përvoja e tij në Golden Bachelor nuk ka bërë gjë tjetër veçse ka fryrë egon e tij.

Një burim i brendshëm pohoi: “Sa më i famshëm të bëhet Gerry, aq më i ngecur dhe kokëfortë bëhet ai.”

Sipas miqve të tij, fama televizive e realitetit ndikoi gjithashtu në nivelin e shijes së tij. Ai rrinte në një bar lokal në Indiana të quajtur The Shady Nook. Tani, ai me sa duket ka vetëm një shije për pikat me pesë yje.

“Gerry është duke lëvizur si një dhuratë për të gjitha gratë dhe dëshiron të vozitet në limo dhe të hajë restorantet më të mira,” pretendoi një nga miqtë e tij. “Ai dëshiron të blejë në dyqanet e stilistëve dhe të veshë orë Rolex.”

Miqtë e qytetit të Gerrit mendojnë se shoku i tyre i vjetër thjesht nuk është i njëjti djalë që ka qenë. Pra, kur t’i mbarojnë 15 minutat e famës, ai me siguri nuk do të ketë shumë miq që e presin në Indiana. Megjithatë, nuk duket se ai është shumë i shqetësuar për këtë. Për momentin, fokusi i tij i vetëm është planifikimi i dasmës së tij me Theresa Nist.

“Përgjigja ime e vetme është se kam kaq shumë gjëra pozitive në jetën time tani,” tha Gerry për kritikat e vazhdueshme. “Kam dashurinë e mrekullueshme të Terezës, partnerit tim. Nuk kam kohë të reflektoj për komente të tilla. Jam i lumtur të pres përpara.”

Dasma speciale e Gerry dhe Theresa do të transmetohet në ABC në janar 2024.