Bachelor Hailey Merkt në falje pas diagnozës së kancerit

Klea

Bachelor Hailey Merkt në falje pas diagnozës së kancerit

Me numrin e madh të yjeve të realitetit atje, shanset nuk janë të vogla që tragjedia të ndodhë herë pas here. Sigurisht, për të gjitha tragjeditë, ka kaq shumë triumfe për t’u lidhur gjithashtu. Të shohësh yje duke luftuar dhe kapërcyer është një nga pjesët më themelore të të qenit një fans.

Real Housewives e fansave të Miami e dinë këtë shumë mirë, pasi e kanë ndjekur Guerdy Abraira gjatë gjithë rrugëtimit të saj ndaj kancerit. Tifozët e Bachelor që vazhdoi me Hailey Merkt pas sezonit 21 e di që ajo po kalon një udhëtim të saj kundër kancerit.

Hailey ishte i njohur për paraqitjen në sezonin e Nick Viall të emisionit të dashur ABC, duke u dërguar në shtëpi javën e dytë. Në gusht 2023, ajo u diagnostikua me leuçemi mieloide akute dhe që atëherë ka luftuar. Mes të gjitha uljeve dhe ngritjeve, ajo së fundmi shënoi një triumf të madh.

Hailey Merkt feston ditëlindjen para trajtimit të kancerit

Më 28 nëntor, Hailey shkroi në historinë e saj në Instagram, duke u thënë fansave: “Kishte një shans 2% që ky trajtim të funksiononte… Dhe ja që bëri! Jam në falje!!!” Diagnoza e veçantë e Hailey-t ka një mutacion kimio-rezistent, gjë që e bëri shkallën e suksesit të trajtimit në radhë të parë kaq të ulët.

Historia e saj vazhdoi: “Të gjithë ata që luteshin menduan për mua. Dërgova energji pozitive në rrugën time, dërgova fjalë inkurajimi… Faleminderit. Unë me të vërtetë besoj se energjia e të gjithëve ndihmoi për të sjellë në jetë këtë mrekulli. Sigurisht që më dha shumë shpresë.” Mbështetja e fansave të saj ka qenë e dukshme që nga diagnoza e saj.

Trajtimi i suksesshëm i Hailey nuk do të ishte i vetmi lajm i mirë i muajit. Më 4 nëntor, Hailey festoi ditëlindjen e saj, duke ndarë me fansat përshtatjen e ditës së tortës. Ajo mori një mbështetje të madhe teksa siguroi veten dhe fansat se vështirë se do të ishte “e fundit”.