Bachelor Gerry Turner do të martohet drejtpërdrejt

Klea

Bachelor Gerry Turner do të martohet drejtpërdrejt

Çfarë udhëtimi Gerry Turner ka qenë në vitin 2023. E para në histori Bachelor i Artë dha disa nga momentet më të dobishme gjatë historisë së Bachelor Nation. Natyrisht, kjo shëndetësi ishte shumë e dëmshme. Udhëtimi nuk ishte kurrë i lehtë për Gerry, madje deri në zgjedhjen e tij përfundimtare. Tifozët u trajtuan me pasiguri të plotë pasi Gerry fillimisht bëri të dukej se ai nuk do të zgjidhte Theresa Nist.

“Kam kuptuar se ti nuk je personi i duhur me të cilin mund të jetoj,” i tha ai. “Ti je personi pa të cilin nuk mund të jetoj.” Gëzimi ishte i dukshëm teksa u përqafuan. Por emocionet nuk u ndalën me kaq, pasi shumë shpejt fansat u trajtuan me një njoftim special. Sillni Dasmën e Artë!

Dasma e Artë: Së shpejti në ABC!

Ndërsa finalja e Golden Bachelor u shfaq në valët e transmetimit më 30 nëntor, kishte më shumë se një surprizë në pritje për shikuesit. Jesse Palmer zbuloi se Gerry dhe Theresa do të bënin dasmën e tyre në TV, në dispozicion për fansat për të parë kulmin e marrëdhënies së tyre. Specialja e dasmës është planifikuar për 4 janar në ABC.

“Ne do ta bëjmë sa më shpejt që të mundemi,” ngacmoi Gerry, “sepse, në moshën tonë, nuk kemi shumë kohë për të humbur. Sa më shpejt që të bëjmë një plan martese, ne do të martohemi.” Nuk është planifikuar vetëm dasma, por edhe muaji i mjaltit.

Xhesi e pyeti çiftin nëse e mbanin mend takimin e tyre të parë. “Ne të dy mësuam se doje të flisje italisht dhe shpresonit që një ditë të shkoni të vizitoni Italinë. Epo, buon viaggio! Ashtu është, sepse po ju dërgojmë me pushime romantike në Itali!” Gerry vuri në dukje se sa “i përshtatshëm” do të ishte udhëtimi, i caktuar menjëherë pas dasmës.

Edhe një herë, Dasma e Artë transmetohet më 4 janar në ABC.