90 Day Fiance - Sam and Citra

Klea

Babai i yllit të ’90 Day Fiance’ Citra paralajmëron për kthimin e saj në Indonezi nëse Sam duhet të përfundojë në burg

Babai i yllit të ’90 Day Fiance’ Citra paralajmëron për kthimin e saj në Indonezi nëse Sam duhet të përfundojë në burg

Sam Wilson u njoftua nga vjehrri i tij i ardhshëm gjatë episodit të së dielës I fejuari 90 ditor. e Sam e fejuara, Citra-s babai, Herman, kërcënoi se do ta kthente vajzën e tij në Indonezi nëse e Sam Rasti i drogës e çoi pas hekurave.

E fejuara 90 ditore - Sam dhe Citra

Sam erdhi pastër për të Herman gjatë episodit, duke pranuar se ai mund duhet të kryejë dënimin me burg, sepse ai hodhi në erë dorëzimin e dokumenteve të tij të devijimit brenda afatit të caktuar. Herman, i cili ishte dukshëm i zhgënjyer kur dëgjoi lajmin, informoi Sam se ai do ta merrte vajzën e tij në shtëpi nëse do të ndodhte skenari më i keq.

Sam premtuar Herman – “E vetmja gjë nga e cila jam i varur është të martohem me vajzën tënde.”

E fejuara 90 ditore - Sam dhe Citra

Sam foli për arrestimin e tij për drogën në një episod të mëparshëm, gjatë të cilit ai shpjegoi se u kap në posedim të një shishe të paetiketuar Suboxone, një emër i markës për drogën buprenorphine, pasi u tërhoq nga policia.

E fejuara 90 ditore - Sam dhe Citra

Droga përdoret zakonisht për të trajtuar çrregullimin e përdorimit të opioideve, sipas Administratës së Shërbimeve të Abuzimit me Substancat dhe Shëndetit Mendor. Sam u arrestua më 27 mars 2023 dhe u përplas me akuza për posedim kokaine, posedim të rëndë të buprenorfinës dhe posedim të kundërvajtjes së mjeteve narkotike, sipas një raporti Starcasm.

E fejuara 90-ditore - Sam dhe Citra

Një dokument gjyqësor i datës 13 qershor 2023 konfirmoi se personaliteti i TLC kishte planifikuar të aplikonte për një program devijimi. Programi i ndërhyrjes është krijuar për të “ridrejtuar të rinjtë larg përpunimit formal në sistemin e drejtësisë për të miturit, duke i mbajtur ende ata përgjegjës për veprimet e tyre”, sipas Zyrës së Programit të Drejtësisë për të Miturit dhe Delikuencës.

E fejuara 90 ditore - Sam dhe Citra

Vendasja nga Misuri neglizhoi të informonte të fejuarën e tij për gjendjen e tij ligjore përpara se ajo të lëvizte në të gjithë globin në ndjekje të saj për fat të mirë. Ai shpjegoi se qëndroi i heshtur nga frika se ajo do të ndryshonte mendje për të lëvizur për të qenë me të në Shtetet e Bashkuara. Sam hodhi bombën mbi ardhja e saj, dhe Citra u shqetësua menjëherë për të ardhmen e saj të pasigurt. Ajo pranoi se do të konsideronte të shkonte në shtëpi nëse dhëndri i saj do të shkonte në burg.

“Kam qenë vërtet i durueshëm dhe e kam falur gjatë gjithë kohës për problemin e tij”, u tha ajo producentëve në një episod të dhjetorit. “Por me të vërtetë më zemëron sepse ai më gënjeu për dokumentet. Dhe kjo do të thotë se kam gënjyer edhe babanë tim për dokumentet e tij.”

E fejuara 90-ditore - Sam dhe Citra

Semit Akuza për posedim kokaine u hodh poshtë në qershor. Devijimi u dha në tetor, por gjykata është “në pritje të nënshkrimeve” sipas dosjes gjyqësore. Semit Paraqitja e radhës në gjykatë është caktuar më 26 janar.

E fejuara 90-ditore - Sam dhe Citra

Sam dhe Citra-s historia është shpalosur në sezonin e dhjetë të serialit TLC që po transmetohet aktualisht. Punonjësi i karburantit i lidhur me Citra në një aplikacion takimesh dhe më vonë ngriti pyetjen gjatë një udhëtimi në Indonezinë e saj të lindjes.

I fejuari 90 ditor transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.