Avokati Ronald Richards jep detaje për 'Ditën shkatërruese' për Erika Jayne Girardi

Klea

Avokati Ronald Richards jep detaje për ‘Ditën shkatërruese’ për Erika Jayne Girardi

Ronald Richards ka detaje të reja në rastin e Marco Marco kundër Erika Jayne. Për ata që nuk janë të kapur nga situata midis yllit të Real Housewives of Beverly Hills dhe Christopher Psaila, në thelb, është e ndërlikuar. Rrip brenda.

Në gusht 2023, Christopher ngriti një padi kundër agjentëve të Shërbimit Sekret, Erika, ndihmësve të saj, Laia Ribatallada dhe Michael Minden, dhe punonjësit të American Express Peter Grimm. Psaila po padiste me pretendimin se Erika dhe bashkëpunëtorët e saj komplotuan për ta akuzuar atë për mashtrim. Më tej, Erika pretendoi se biznesi i kostumeve të Psaila-s, Marco Marco, e mbingarkoi në mënyrë të paligjshme kartën e saj deri në 900,000 dollarë.

Rrjedhimisht, Psaila mohoi akuzat që Erika dhe kompania kishin bërë kundër tij, duke paditur për “ndjekje me qëllim të keq dhe komplot”. Shumë njerëz të njohur me situatën pohojnë se Erika i shkatërroi në mënyrë të paligjshme jetën Christopher. Erika bëri me shenjë që të pushonte çështjen kundër saj. Tani, ne kemi një përditësim.

Erika nuk arrin të pushojë çështjen kundër saj

Më 27 shkurt, avokati Ronald Richards publikoi një postim në Twitter, duke shkruar, “??Ditë shkatërruese për Erika Girardin, për habinë tonë, gjykata federale në një opinion të shkurtër MOHONI mocionin e saj SLAPP për të pushuar çështjen e Christopher Psaila”. Replikës i ishte bashkangjitur edhe opinioni i gjykatës, duke mohuar zyrtarisht mocionin e Erikës.

“[Erika] tani do të përballet me një gjyq për akuzat se ajo ka marrë në mënyrë të rreme klientin e saj [sic] projektuesi i akuzuar,” vazhdoi Richards. “Asgjë nuk është kurrë bravë në gjykatë. Urime Marco Marco! Kjo është një nga humbjet e saj më të rënda pasi ajo nuk do të jetë në gjendje ta vonojë këtë gjyq dhe faktet janë të këqija për të.”

Një përgjigje shkroi, “Unë jam ende pak i turpshëm për këtë. Marco pranoi se e kishte tejkaluar shumë herë.” Richards u përgjigj: “Jo për sjellje kriminale, avokati amerikan tashmë e pushoi çështjen.” Pra, çfarë do të thotë kjo për të ardhmen e Erikës? Epo, kjo ende nuk është parë. Por siç theksoi Richards, nuk është një pamje e mirë për Erika për momentin.

The Real Housewives of Beverly Hills Reunion fillon sonte, e mërkurë, 28 shkurt, në orën 8/7c në Bravo.