Avokati i Lenny Hochstein kritikon 'përpjekjen e trishtuar' nga Lisa

Klea

Avokati i Lenny Hochstein kritikon 'përpjekjen e trishtuar' nga Lisa

Më shumë lajme nga Leni dhe Lisa Hochstein divorci. Disi, duket sikur ka kaluar shumë kohë që kur këta të dy kishin një përditësim. Megjithatë, edhe pa përditësimet, do të ishte e pamundur të harronim betejën e tyre të vazhdueshme.

Veçanërisht për shikuesit Real Housewives të Miami Sezonit 6. Lisa kishte pothuajse një gjë në mendje gjatë gjithë sezonit – Lenny. Edhe pse ishte pak, mund të kuptohej se nga vinte Lisa.

Tani, Lisa u përpoq të merrte masa kundër avokatit të Lenit. Një kërkesë e fundit që ajo paraqiti argumentoi se avokati nuk duhet të lejohet ta përfaqësojë atë pasi ai përfaqësonte Lizën në të kaluarën. Por skuadra e Lenny-t qëlloi menjëherë.

A paraqet avokati i Lenit konflikt interesi?

Në dokumentet gjyqësore të marra nga RadarOnline, avokati Lorne E. Berkeley tha se përpjekjet për skualifikim të Lisa-s “u bazuan në pretendime të pabazuara, të pambështetura dhe të pabaza”.

Berkeley më tej argumentoi, “Mocioni nuk jep detaje të përfaqësimit të supozuar paraprak dhe përbëhet nga pretendime përfundimtare dhe tullace të 'përfaqësimit paraprak' që qartësisht nuk përmbushin ndonjë standard ligjor, e lëre më standardin dhe barrën e lartë të kërkuar sipas ligjit për të skualifikuar një avokat.”

Avokati përfaqësoi Lisa dhe Lenny në 2015 kundër një stilisti të brendshëm dhe përfaqësoi Lizën në mënyrë të veçantë në 2012 mbi një postim shpifës në Facebook. Për çështjen e vitit 2015, ai tha, “Natyrisht, ky përfaqësim është një çështje që nuk ka të bëjë fare, e lëre më, të ndërlidhet në thelb me interesat që janë materialisht të pafavorshme për të paditurin në këtë çështje. Si i tillë, ky përfaqësim nuk shërben si asnjë bazë për të garantuar një skualifikim.”

Kështu, ndërsa avokati i Lenny-t punonte për Lisa-n në të kaluarën, ai argumentoi se ai “kurrë nuk e përfaqësoi” atë “si 'agjente' në ndonjë cilësi të tillë të pretenduar në mocion ose ndryshe”.

Real Housewives of Miami është në dispozicion për t'u transmetuar në Peacock.