Avokati i Bethenny Frankel pretendon se më shumë yje të realitetit i bashkohen padisë për "Abuzim"

Klea

Avokati i Bethenny Frankel pretendon se më shumë yje të realitetit i bashkohen padisë për “Abuzim”

Bethenny Frankel e ka mbajtur veten të zënë që kur u largua nga Real Housewives of New York. Ajo ka pasur disa emisione që janë të mbushura, por ajo krijoi një podcast mjaft popullor kushtuar Real Housewives. Beth gjithashtu ka shpenzuar kohë në TikTok duke dërguar influencuesit të pushojnë dhe të heqin dorë dhe të rishikojnë make-up.

Por mënyra më e fundit se si Bethenny po mposht mërzinë është duke marrë përsipër një kauzë tjetër. Ajo aktualisht është e fiksuar të thërrasë mëkatet e televizionit të realitetit dhe në thelb t’i vërë një plumb Bravos në shpinë. Ajo u padit me disa sulmues të rëndë dhe sipas avokatëve, ata po fitojnë mbështetje çdo ditë. Faqja gjashtë ka detajet.

Yje të mëdhenj, të mëdhenj!

Fjala në rrugë është se padia e Bethenny është në garë dhe po shkon përpara. Deri në atë pikë sa Bravo duket paksa i shqetësuar dhe po lëshon deklarata për të luftuar akuzat. NDA-të, dikush?

Mesa duket, disa emra të njohur janë shtuar në listën e padive të “abuzimit”. Janë afërsisht 80 “yje” të realitetit që tani ua japin dokumenteve ligjore tregimet e tyre të trajtimit të ndyrë. Një nga avokatët përgjegjës, Bryan Freedman nuk do të përmendte emrin, por tha: “NBC, Bravo dhe agjentët e saj kanë mbyllur gabimisht madje edhe më të famshmit nga këta interpretues të realitetit dhe vazhdojnë ta bëjnë këtë edhe sot.”

Bryan shtoi gjithashtu, “Historitë e tyre janë të tmerrshme dhe në kohën e duhur do të bëhen publike.” Një person i brendshëm tha: “Ata i shpërdoruan këta interpretues në TV kombëtar, ka pasur pornografi hakmarrëse, ata kanë filmuar ilegalisht njerëz duke bërë seks – dhe ata po përpiqen t’i mbajnë njerëzit të heshtin.” Dua të them, duhet të pyes veten sidoqoftë – a nuk e dinë njerëzit që kamerat janë përreth kur ata janë duke kërcyer organet gjenitale? A janë ekipet televizive të realitetit që enden në pronat private gjatë natës dhe shikojnë dritaret?

Një tjetër burim tha se talentet në listë janë të njohur. “Ju patjetër do t’i dini emrat e tyre,” thanë ata. Kjo është e dobishme, por unë do të mendoj se çdo emër “i madh” është ende i punësuar nga NBCUniversal.

Bethenny dhe ekuipazhi i saj po akuzojnë NBC dhe Bravo për “përpjekje të qëllimshme” për të “prodhuar paqëndrueshmëri mendore”. Ajo ndoshta po shpreson që askush të mos e përmend “Ishullin e frikshëm”. Në këtë pikë, Bravo mund të pendohet duke marrë Beth nga kiflet në para të mëdha.

Qëndroni të sintonizuar, po bëhet rrëmujë në fushën e realitetit televiziv.