Avokatët e Brandi Glanville u kthyen kundër Andy Cohen

Klea

Avokatët e Brandi Glanville u kthyen kundër Andy Cohen

Javën e kaluar shpërtheu një lajm i madh Brandi Glanville kërcënuese Andy Cohen. Ajo kërkoi “ekipin” e saj të avokatëve të lëshonte një letër drejtuar NBCUniversal, Warner Bros, Shed Media dhe të tjerëve duke thënë se në vitin 2022 Andy u përpoq të angazhonte Brandi në një veprim të papërshtatshëm.

Kjo është e çuditshme për disa arsye, por kryesisht për shkak se Brandi thërret dikë për të qenë i papërshtatshëm është … një zgjedhje. A duhet të kthehemi dhe të thërrasim Carlton Gebbia, Eileen Davidson ose Joyce Giraud? Po Lisa Vanderpump, Kim Richards, Kyle Richards, Caroline Manzo ose Denise Richards?

Eshtë e panevojshme të thuhet se Andy iu përgjigj akuzave të Brandi në të njëjtën ditë që ata dolën. Ai në dukje e mbylli bisedën, por avokatët e Brandi-t tani po reagojnë. Kjo duhet të jetë interesante dhe Page Six ka detajet.

Gjendja e vazhdueshme e Brandi Glanville…

Fansat e Real Housewives of Beverly Hills ndoshta kujtojnë kulmin e Brandit në shfaqje dhe dëmin që ajo shkaktoi ndërsa ishte atje. LVP u godit me shuplakë, Eileen i hodhën verë në fytyrë dhe Denise u akuzua se kishte një lidhje me të. Ky është vetëm një shfaqje, Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls është një marrëveshje krejtësisht e ndryshme.

Në fillim të vitit të kaluar, Brandi u akuzua se ishte i papërshtatshëm seksualisht me Caroline gjatë një feste të filmuar në RHUGT. Ajo dyshohet se e preku Caroline pa pëlqimin dhe jeta e saj shpërtheu si rezultat. Tani ajo po akuzon Andin se ka nxitur një akt të papërshtatshëm dhe duke u përpjekur ta përfshijë atë.

Andy që atëherë ka kërkuar falje dhe ka lënë të kuptohet se momenti ishte një “shaka” dhe Brandi gjithashtu e mori atë si “shaka”. Avokatët e Brandit, Bryan Freedman dhe Mark Geragos nuk janë të kënaqur me shfaqjen e pendimit të Andit.

“Çdo shef që është i dehur qartë dhe inkurajon punonjësin e tij me videon e FaceTime dhe e fton punonjësin të shikojë shefin e tij për të bërë seks me një punonjës tjetër, përbën ngacmim seksual, të thjeshtë dhe të thjeshtë, nën çdo përkufizim të ngacmimit seksual qoftë edhe të sajuar nga NBC. ”, thuhet në deklaratën e avokatëve.

Ata shtuan, “Pse Andy Cohen po merr leje? Çdo mbikëqyrës tjetër në Comcast/NBC që angazhohej në këtë sjellje do të pushohej menjëherë në vend.” A është kjo një kohë e mirë për t’u vënë në dukje avokatëve Brandit i janë dhënë afërsisht 837 kalime nga Bravo dhe e gjithë kjo marifet po kufizohet me patetike?

Avokatët thanë se NBC “gabimisht i ka dhënë” Andit “shumë pushtet” duke e lënë atë të organizojë ribashkime dhe duke e lejuar atë të presë Watch What Happens Live. Ata gjithashtu thanë se rrjeti “ka vendosur qartë se ai është shumë i madh për të dështuar”. Pastaj ata shkuan pas Andit për të kërkuar falje.

Cila është loja e fundit e Brandi?

“Në fakt, nëse ishte një shaka kaq e njohur, atëherë pse kërkoi falje?” Sepse e kërcënove, gjeni. “Arsyeja është se Andy e di se është në një pozicion pushteti që i lejon atij të kontrollojë se ku dhe sa punon Brandi, gjë që e lejon atë të bëjë çfarë të dojë dhe të sillet në një mënyrë që është abuzive dhe ngacmuese.” Brandi nuk punon sepse askush nuk dëshiron të filmojë me të, por largohet.

Më pas ata do të akuzojnë Lisa Vanderpump se ka përdorur fuqitë e saj të mendjes Jedi për të detyruar Andin t’i bëjë një sugjerim të papërshtatshëm Brandit. Kjo nuk ka mbaruar ende, por duhet të jetë. Qëndroni të sintonizuar.