Bethenny Frankel

Klea

Avokatët e Bethenny Frankelit VËSHTIRËN Bravo! KËRKON Yjet PA-GAGGED dhe më shumë të famshëm të bashkohen në betejë!

Avokatët e Bethenny Frankelit VËSHTIRËN Bravo! KËRKON Yjet PA-GAGGED dhe më shumë të famshëm të bashkohen në betejë!

Nxehtësia është ngritur në Bravo dhe NBCUniversal nga avokatët që kërkojnë që kompanitë të çlirojnë yjet e tyre të realitetit nga marrëveshjet e moszbulimit, për t’i mundësuar ata të flasin hapur për çdo keqtrajtim të supozuar.

Bethenny Frankel

Avokati, Bryan Freedmanakuzoi rrjetin për shkeljen e një ligji në Kaliforni që ndalon kompanitë të detyrojnë yjet e ardhshëm të realitetit televiziv të nënshkruajnë mosdeklarime që i pengojnë ata të zbulojnë “veprime të paligjshme në vendin e punës”.

Bethenny Frankel

Avokati pretendoi në një letër ligjore të marrë nga TMZ se disa nga përmbajtjet përkatëse bien nën një kategori që përfshin “racizëm; seksizmi; dhuna seksuale; pornografi hakmarrëse; puna e fëmijëve; dehje e detyruar; dhe abuzimi psikologjik, emocional dhe fizik.”

Avokatët, të cilët u rekrutuan nga ish-ylli i realitetit, Bethenny Frankelpo kërkojnë që kompania të lirojë yjet e pashkruar nga NDA-të e tyre, por të paktën të lejojë yjet të zbulojnë “sjellje të paligjshme” të supozuara gjatë prodhimit të shfaqjeve të tyre përkatëse.

Bethenny Frankel

Frankel mori në rrjetet sociale muajin e kaluar për të pohuar se yjet e realitetit shpesh paguhen dhe keqtrajtohen.

“Yjet e realitetit janë njerkat, humbësit, mushkat, kuajt e ngarkuar, ata tek të cilët industria e argëtimit do të mbështetet tani për të mbajtur ujin dhe për të bërë ngritje të rënda kur yjet e vërtetë, Hollywood-i i vërtetë i listës A është në të. grevë”, i pari Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut tha ylli.

Bethenny Frankel

Frankel rekrutuan avokatë të fuqishëm, Mark Geragos dhe Freedman, të cilët dërguan një letër ligjore drejtuar rrjetit duke pretenduar “keqtrajtim grotesk dhe të shthurur” duke përfshirë “përdorimin e anëtarëve të kastit me alkool duke i privuar ata nga ushqimi dhe gjumi”, “duke mohuar trajtimin e shëndetit mendor për anëtarët e kastit”. dhe “mbulimi i akteve të dhunës seksuale”.

Bethenny Frankel

Page Six vazhdoi të raportonte se 80 yje kishin nënshkruar i Frankelit shkaku.

“Do të jetë një gjë masive. Ka shumë individë që duan t’i bashkohen kësaj… të paktën 80 njerëz kanë kontaktuar, burra dhe gra, “i tha një burim i brendshëm në fillim të këtij muaji.

Snitch-i nuk përmendi emra, por vuri në dukje se lista ishte padyshim e rëndë “Housewife” me “ekskluzive të shumta të “Housewives”, por janë njerëz nga të gjitha shfaqjet e ndryshme të Bravo.”

Andy Cohen

Një burim tjetër konfirmoi se “Bethenny është duke rekrutuar njerëz” – kryesisht “ish tipa shtëpiake”.

Bethenny Frankel është goditur edhe në prapaskenë nga shumë personazhe të realitetit televiziv, të cilët e akuzuan ish-yllin e Bravo për hipokrizi dhe mosmirënjohje, sipas të njëjtës media.

Andy Cohen

Një përfaqësues i NBCUniversal iu përgjigj pretendimeve, duke deklaruar se ata janë “të përkushtuar për të mbajtur një vend pune të sigurt dhe të respektueshëm për aktorët dhe ekipin në shfaqjet tona të realitetit”.

“Në fillim, ne kërkojmë nga partnerët tanë të prodhimit të palëve të treta që të kenë politika dhe trajnime të përshtatshme në vendin e punës,” vazhdoi deklarata. “Nëse ankesat vihen në vëmendjen tonë, ne punojmë me partnerët tanë të prodhimit për të siguruar që veprimet e duhura janë ose janë ndërmarrë në kohë, duke përfshirë hetimet, mbështetjen mjekësore dhe/ose psikologjike dhe veprime të tjera korrigjuese që mund të garantohen, si ndryshimet e personelit. .”