Austen Kroll mbi marrëdhënien e Craig Conover dhe Paige DeSorbo

Klea

Austen Kroll mbi marrëdhënien e Craig Conover dhe Paige DeSorbo

Austen Kroll ka rrëzuar zyrtarisht Shep Rose si djalin e keq të Charm jugor. Të paktën Shep ka disa skrupuj për të mos u takuar me gratë me të cilat miqtë e tij kishin qenë në lidhje. Austen, nga ana tjetër, lidhet me ish-in e Shep-it, Taylor Ann Green, më pas shtrihet derisa të kthehet në një cep. Ai gjithashtu e bindi Taylor-in të gënjejë shoqen e saj dhe ish-in e tij, Olivia Flowers.

Megjithatë, për disa arsye të pashpjegueshme, Austen-it i kërkohet të komentojë për marrëdhëniet e njerëzve të tjerë. Sikur dikush do të dëgjonte bashkë-prezantuesin e podcast-it të Pillows and Beer për këtë çështje.

Austen pyet pse fansat po e “ngjallën” marrëdhënien

Austen foli me Decider për të ndarë mendimin e tij Craig Conover dhe Paige DeSorbo’s romancë në distanca të gjata.

“Shiko, kjo është ajo që unë do të them për Craig dhe Paige. Mund të mos jetë opinioni popullor, por thjesht mendoj se distanca e largët po funksionon për ta. Dikujt si Paige i pëlqen të ketë hapësirën e saj dhe … Nju Jorku është në dukje larg, por shtëpi më derë është si tre orë,” tha Austen.

Tifozët e Southern Charm do ta dinë se Paige heziton të transferohet në Charleston për të jetuar me Craig me kohë të plotë. Megjithatë, çifti po rinovon shtëpinë e Craig me planet për të jetuar së bashku një ditë.

Ndërkohë, çifti udhëtojnë mbrapa dhe mbrapa, duke mos lënë të kalojnë më shumë se tre ditë pa u parë.

“Craig bën shumë kohë për t’u ngjitur [to New York], sidomos në verë – ai në thelb jetonte atje – dhe nëse kjo po funksionon për ta, atëherë nuk e di as pse është një pyetje. Nuk e di pse të gjithë po ngrenë mendjen nëse janë të lumtur apo jo sepse ajo nuk dëshiron të shkojë në Charleston? Edhe çfarë! Ata as nuk janë fejuar ende, ajo nuk ka pse të shkojë në Charleston. Për mua, nëse funksionon, atëherë mos e rregulloni. Dhe për mendimin tim, po funksionon”, përfundoi Austen.

Ndoshta nuk është një mendim aq i papëlqyeshëm. Paige dhe Craig kanë shumë mbështetës që thonë se çifti duhet të lihet vetëm në vendimet e tyre.

Merre “Southern Charm” të enjten në orën 9/8c në Bravo.