Austen Kroll i jep Lindsay Hubbard 'Hapësirën' pas ndarjes së Carl Radke

Klea

Austen Kroll i jep Lindsay Hubbard ‘Hapësirën’ pas ndarjes së Carl Radke

Austen Kroll po mban distancë nga miqtë e Shtëpisë së Verës Lindsay Hubbard dhe Karl Radke pas lajmeve për ndarjen e tyre. Ylli i Southern Charm dhe Lindsay ndanë një flirt të shkurtër veror në vitin 2021, pak para se ajo dhe Carl të rindeznin romancën e tyre. Por në vend që t’i dërgojë asaj një fjalë miqësore inkurajimi dhe mbështetjeje, ai po zgjedh t’i japë asaj “hapësirë”.

Edhe pse të gjithë janë miq, ai pranon se nuk ka qenë në kontakt as me Carol dhe as me Lindsay që nga ndarja e tyre. “Unë po përpiqem t’u jap atyre hapësirë ​​dhe privatësi ndërsa ajo po përpiqet ta kuptojë,” thotë ai. “Jam i sigurt se të gjithë dhe nëna e tyre po përpiqen të jenë në kontakt me ta, dhe unë po përpiqem t’u jap hapësirë.” Dhe për të shmangur një situatë të mbushur me emocione.

Austen, për të cilin të gjithë e dimë se i pëlqen qendra e vëmendjes, pretendon se ka më shumë informacione të brendshme pasi ai është BFF me Craig Conover. Craig është në lidhje me Paige DeSorbo, e cila gjithashtu luan në Summer House me Lindsay dhe Carl. Faqja gjashtë kishte të gjitha detajet.

Shmangia e një situate emocionale

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Duke dyfishuar justifikimin e “përpjekjes për t’u dhënë atyre hapësirë” për të mos kontaktuar me miqtë e tij duke kaluar një kohë të vështirë, Austen shton, “Jam i sigurt se ata po marrin mesazhe me tekst dhe [getting] të hedhur në erë si të çmendur… Gjëja e fundit që u nevojitet është një person tjetër për ta bërë atë.”

Ajo që Austen nuk arrin të shohë është se ai nuk është thjesht “një person tjetër”. Kur miqtë tuaj janë në krizë, është në rregull t’u tregoni atyre se jeni atje dhe ju interesoni për ta. Por me sa duket, ai nuk është i aftë për këtë, pasi kjo do të kërkonte, e dini, “emocione”.

Craig kishte një ndenjëse në rreshtin e parë për të parë marrëdhënien që zgjidhej në Hamptons gjatë verës. Ai pretendon se ndarja “do të ketë më shumë kuptim” pasi të shikojë sezonin e ardhshëm të Summer House. “Për dy muaj, ne të gjithë ishim marrë me këtë,” tha Craig. “E dini, nuk është se ata kanë kaluar një verë të mrekullueshme dhe krejt papritur kjo ndodh.” Mezi pres ta shoh.

Në fakt, bën total kuptim. Unë jam i befasuar që ata u bashkuan në radhë të parë pasi Lindsay është një përbindësh me të drejtë dhe pa ndjeshmëri ndaj askujt tjetër dhe Carl është një grua që nuk disponohet emocionalisht. Ata janë një ndeshje e bërë në ferr. Kur e ndërprenë fejesën, në vend që të habitesha, pyesja veten se çfarë i zgjati kaq shumë.