Aurora Culpo

Klea

Aurora Culpo dhe i dashuri Paul Bernon hedhin një hap të madh duke prezantuar fëmijët e tyre

Aurora Culpo dhe i dashuri Paul Bernon bëjnë hap të madh duke prezantuar fëmijët e tyre

Aurora Culpo, ylli i “The Culpo Motrat” dhe kapitaliste sipërmarrëse e Paul Bernon-it marrëdhënia po thellohet shpejt ndërsa ata lundrojnë duke integruar familjet e tyre.

Aurora Culpo

Aurora u hap në lidhje me dinamikën në zhvillim të saj “Mezi i filtruarPodcast, duke ndarë njohuri me motrën e saj Olivia Culpo pak më parë e Olivias Dasma e 29 qershorit me Christian McCaffrey.

“Ai është ende duke u njohur me fëmijët e mi,” Aurora zbuluar gjatë episodit të podcast-it, duke vënë në dukje se Pali ka takuar fëmijët e saj, Remi5, dhe Soleil3, disa herë, duke përfshirë përmes FaceTime.

Paul Bernon

Culpo ndan fëmijët e saj me ish-bashkëshortin, Michael “Mikey” Bortone.

Aurora u shpreh se fëmijët e saj e kanë pëlqyer Bernon45, duke shtuar,

Aurora Culpo

“Ai është vërtet i bukur. Ai ka edhe fëmijët e tij, dhe ata janë 17 dhe 14. Ata janë më të rritur dhe janë vërtet të këndshëm.” Personaliteti i internetit përmendi edhe takimin e Bernon-it fëmijët gjatë një ndeshje tenisi dyshe, duke reflektuar mbi rolin e saj në jetën e tyre.

“Unë kurrë nuk e kam parë veten si ‘njerka e keqe’,” tha ajo, duke e vlerësuar këtë e Bernon-it fëmijët janë më të rritur dhe “tashmë të rritur”. Ajo me humor shtoi: “Nuk ka presion mbi mua. Tani mund të them: ‘Nuk do t’i them babait tënd. Ja pak birrë’.”

Aurora Culpo

Gjatë bisedës, Olivia menduan nëse vendimi i çiftit për të prezantuar njëri-tjetrin me fëmijët e tyre tregonte një angazhim serioz.

Aurora, megjithatë, e minimizoi rëndësinë, duke thënë: “Fëmijët e mi janë kaq të vegjël, të gjithë janë thjesht një mik. Nuk është se po dalim para tyre.”

Aurora Culpo

Publiku e kapi fillimisht erën e Aurora dhe e Bernon-it romancë pas një shikimi të çiftit duke u puthur në ‘Quin House në Boston, raportuar nga një dëshmitar okular Deuxmoi.

Një burim tha më vonë Us Weekly se dyshja kanë të paktën dy muaj lidhje, në vijim e Palit ndarja nga ish e fejuara, Bethenny Frankel, në fillim të vitit.

Paul Bernon dhe Bethenny Frankel

Pavarësisht seriozitetit në rritje të marrëdhënies së tyre, Olivia vendosi të mos lejojë Aurora për të sjellë Bernon për martesën e saj në Rhode Island, një vendim Aurora etiketuar si “i vrazhdë”.

Olivia mbrojti zgjedhjen e saj, duke deklaruar, “Jo, (është) e vrazhdë të ftosh dikë që nuk e kam takuar kurrë,” duke theksuar rëndësinë e familjaritetit personal në dasmën e saj.