Audio RHOA nënkupton që Kenia Moore e quajti Brittany Eady 'Escort'

Klea

Audio RHOA nënkupton që Kenia Moore e quajti Brittany Eady 'Escort'

Nuk është një ditë e mirë për të qenë një Kenia Moore apologu. Amvise të vërteta të Atlantës aktualisht është duke filmuar sezonin 16 dhe fjalët në rrugë janë se zonja Moore është më e rrëmujshme se kurrë. Gjoja.

Mbajtësi i pjeshkës për një kohë të gjatë ka fansat e saj (ahem, fajtor siç akuzohet), por sigurisht që e bën të vështirë mbrojtjen e saj.

Këtë herë, ajo është në shënjestër të sapolindurit Brittany Eady dhe gjërat janë bërë të shëmtuara.

The Neighborhood Talk, një llogari e njohur në Instagram, kohët e fundit ka postuar audio të Kenias duke folur për Brittany. Tirada u zhvillua në një festë tjetër në Kenya Moore Hair Care.

Ish-Miss SHBA-ja dyshohet se u tha të pranishmëve: “Ju një shat me pagesë. Brittany bën shoqërim. Ka një IG që i ka vënë emailet e saj në shpërthim, ajo tarifon 1400 dollarë për një takim. Ti jo vetëm shat, je një kurvë e lirë.”

“Ti në kopertinat e revistave je njeri. Ju të gjitha ato gjëra, në rregull?” shtoi Kenia. Më pas ajo vazhdoi ta quante të sapoardhurin një “shoqëruese” që “takon 1400 dollarë” për kohën e saj.

Audioja e zbuluar vjen pas akuzave se Kenia shfaqte postera të Brittany-s që dyshohet se ishte përfshirë në akte seksuale në të njëjtën festë. Ky thashetheme më pas u shndërrua në një tjetër thashetheme se Brittany kërcënoi Kenian me një armë në përgjigje të incidentit.

Brittany hyri në Instagram për të mohuar akuzat. “Unë kurrë nuk kam qenë në burg, në një zënkë, madje nuk kam pasur aq sa një biletë për shpejtësi. Ky nuk është personazhi im”, ka shkruar ajo në një prej Stories së saj. Agjentja e sigurimeve shtoi se ajo “asnjëherë nuk ka pasur armë në posedim ose nuk ka kërcënuar askënd”.

Kenia shkoi në Twitter

Nga ana e saj, Kenia gjithashtu mohoi pretendimet kundër saj në mediat sociale. “Unë kurrë nuk do të përfshihesha në pornografi hakmarrëse, nuk kam shpërndarë kurrë imazhe private apo pamje të askujt, as nuk kam kërkuar imazhe në pronësi të të tjerëve për t'i përdorur për të kërcënuar apo shantazhuar”, shkroi ajo të shtunën në Twitter.

“Unë kam qenë gjithmonë i justifikuar. Nuk mund të flas për STORY edhe me njerëz që mbjellin lajme të rreme #sweet16.”

Ndërkohë që disa nga këto akuza mbeten të pakonfirmuara, burimet thonë se kamerat e Bravo po rrotulloheshin.