Aubrey O'Day tregon mbështetje për Cassie pas padisë Bombshell P Diddy

Klea

Aubrey O’Day tregon mbështetje për Cassie pas padisë Bombshell P Diddy

Ju ndoshta e dini emrin Aubrey O’Day por ajo është padyshim një shpërthim nga e kaluara. Aubrey luajti në një reality show në atë kohë të quajtur Making the Band 3. Ai u transmetua në MTV dhe shfaqte të rinjtë me shpresë që përpiqeshin të kënaqnin mentorin e tyre manjat dhe të bëheshin mrekullia e tij.

Këtu është flamuri i parë i kuq, Lou Pearlman ishte krijuesi i shfaqjes. Fillimisht u transmetua në ABC, por MTV mori përsipër në 2002 dhe Sean Combs u bë producent ekzekutiv. Për sezonin e tretë në 2004, Aubrey filloi “marrëdhënien” e saj 6-vjeçare me P. Diddy dhe Danity Kane.

Në fund të fundit, ajo nuk arriti dot superyll da band, por shumica e njerëzve janë shumë të vetëdijshëm për trashëgiminë e saj interesante. Në shtator, Aubrey zbuloi se Diddy kohët e fundit i kishte kërkuar asaj të nënshkruante një NDA dhe të mos fliste keq për veten apo etiketën Bad Boy.

Diddy kishte bërë të ditur se po u jepte artistëve të tij që ai kishte nënshkruar të drejtat për muzikën e tyre. Pasi u njoftua, ajo mori NDA dhe zgjodhi të mos nënshkruante. Falë kësaj lëvizjeje, Aubrey po flet për akuza krejt të reja që do të tronditin botën e ish-shefit të saj.

Cassie po i përmend të gjitha

Cassandra Ventura, e njohur ndryshe si Cassie Fine është këngëtare dhe aktore. Cassie u takua me Diddy në 2006 dhe nënshkroi me Bad Boy. Ajo gjithashtu me sa duket u regjistrua për shumë më tepër sesa mendonte. Me sa duket. Nëse jeni në një moshë të caktuar, tashmë e dini se rrugët kanë vite që flasin për Diddy dhe Cassie. Ata filluan të takoheshin në vitin 2007 dhe ishin të lidhur dhe jashtë për rreth një dekadë.

Këtë javë, Cassie ngriti një padi epike për abuzim seksual kundër Diddy. Ajo po e akuzon atë për përdhunim dhe abuzim të përsëritur fizik gjatë gjithë marrëdhënies së tyre. Aubrey, nënshkruesi jo-NDA, po e mbështet Cassie në çdo hap të rrugës.

Të thuash që Aubrey nuk po vjen për mbrojtjen e tij është e thënë butë. Ajo shkroi në storjet e saj në Instagram dhe shkroi: “Po përpiqem t’ju tregoj për vite me radhë. Lutjet për këtë mbretëreshë @cassie.” Nëse keni dëgjuar që nga vitet ’90, disa njerëz janë përpjekur të flasin për aktivitetet e supozuara të Diddy.

Pas ripostimit të informacionit të ri të padisë, Aubrey e shkroi atë, “Vetëm [sic] Dita do të respektosh emrin tim kur t’ju them gjëra.”

Aubrey gjithashtu ndau një deklaratë për Rolling Stone. “Unë jam në mbështetje të plotë të Cassie. Nuk është e lehtë të përballesh me një nga njerëzit më të fuqishëm në këtë industri dhe të jesh i sinqertë për përvojën tënde me ta. E di se çfarë ndjen zemra e saj tani, sepse edhe unë e kam bërë këtë.”

Ai vazhdoi, “Zëri i saj le t’i sjellë të gjithë të tjerët në tryezë, në mënyrë që të fillojmë të kemi biseda më transparente për atë që po ndodh në të vërtetë prapa skenave. Ka shumë më tepër në të gjitha tregimet tona!” Ajo nuk e ka gabim. “Të tjerët” aktualisht kanë filluar të flasin. Azealia Banks ndau mendimet e saj edhe për një Insta Story.

Me mirësjellje @azealiabanksforever Instagram Story

Quaj atë Aubrey

Dhjetorin e kaluar, Aubrey u shfaq në një episod të Call Her Daddy. Ajo mësoi se ishte pushuar nga puna në sezonin 4 të Making the Band sepse ajo “nuk ishte e gatshme të bënte atë që pritej nga [her] – jo për talentin, por në tjera zona.” Aubrey këshilloi gjithashtu se ajo ishte “vajza e vetme që ishte në ato lloj pozicionesh”.

Diddy është aktualisht në një “lloj pozicioni” dhe Karma po e mban atë në linjën e parë. Cassie është e martuar lumturisht me dy fëmijë. Aubrey do të vazhdojë të mos nënshkruajë NDA. Dhe të gjithë janë të pafajshëm derisa të provohet fajësia. Me sa duket.