'Asnjë e vërtetë' për Dorinda Medley-n që rrjedh nga shtatzënia e Lindsay Hubbard

Klea

‘Asnjë e vërtetë’ për Dorinda Medley-n që rrjedh nga shtatzënia e Lindsay Hubbard

Bëri Dorinda Medley marr Lindsay Hubbard keni nisur nga The Traitors para se të fillonte sezoni i ri? Epo, Bravo po thotë se absolutisht nuk është kështu.

Për ata që nuk e dëgjuan, thashethemet filluan të qarkullojnë në qershor. Burimet pohuan se Lindsay duhej të shfaqej në sezonin 3 të The Traitors. Megjithatë, përpara se të kishte mundësi, Dorinda zbuloi shtatzëninë e saj në produksion, duke skualifikuar efektivisht yllin e Summer House.

Lindsay konfirmoi shtatzëninë e saj më 4 korrik, duke i dhënë më shumë besim thashethemeve. Nëse raportet janë të vërteta, me ironi do ta bënin Dorindën një dreq tradhtar. Megjithatë, sipas burimeve zyrtare, raportet nuk janë gjë tjetër veçse thashetheme.

Burimi në Bravo mohon thashethemet e Dorindës dhe Lindsay

Më 4 korrik, komentatori i Bravo @tasteof_reality ndau një histori duke pretenduar se Dorinda zbuloi shtatzëninë e Lindsay në shtyp. Me sa duket, Lindsay do të shfaqej në Sezonin 3 të Tradhtarëve. Ajo u zëvendësua nga Ciara Miller sapo Dorinda bëri publike shtatzëninë e Lindsay. Në përgjigje të historisë, Lindsay komentoi: “Kjo ishte e tmerrshme! Super zhgënjyese dhe e trishtueshme.”

Megjithatë, Bravo ishte i shpejtë për të rrëzuar thashethemet. “Nuk ka absolutisht asnjë të vërtetë për këtë,” tha një përfaqësues i rrjetit për Us Weekly. Burimi nuk bëri komente të mëtejshme për këtë çështje. Megjithatë, Lindsay dukej se i besonte thashethemet në fytyrë. Shija e realitetit fillimisht raportoi për thashethemet në fillim të qershorit. Në atë kohë, Lindsay ende pretendonte se nuk ishte shtatzënë.

Një burim pohoi se Lindsay po përpiqej të fshihte shtatzëninë e saj posaçërisht për të konkurruar në The Traitors. Meqenëse konkurrimi gjatë shtatzënisë nuk do të lejohej, Dorinda dyshohet se “e ka rrëmbyer te producentët”. Një burim tjetër pohoi se një konkurrente e mundshme nga ekskluziviteti Housewives u refuzua për shtatzëninë e saj. Si të tillë, në interes të drejtësisë, ata e lanë të shkojë edhe Lindsay. Por mbani në mend, të gjitha këto janë thashetheme që Bravo i mohoi plotësisht.

Summer House dhe The Traitors po transmetohen në Peacock.