Ashley Darby thotë se Carl Radke dhe Lindsay Hubbard ishin "aq të dashuruar"

Klea

Ashley Darby thotë se Carl Radke dhe Lindsay Hubbard ishin “aq të dashuruar”

Të gjithë në tokën Bravo po përpiqen të kuptojnë Karl Radke dhe Lindsay Hubbard ndarje e supozuar. Vetëkuptohet që thashethemet po qarkullojnë, por kaq pak është konfirmuar.

A pati vërtet Carl një frikë nga shtatzënia me një dashnore? Dasma supozohet se është ende në vazhdim, por është tepër vonë që të ftuarit e ish-çiftit Summer House të marrin një rimbursim për dhomat e hotelit. Disa as nuk besojnë se janë ndarë realisht, duke përmendur Scandoval si frymëzim për të rritur vlerësimet për Summer House. Pra, çfarë është e vërtetë? Dhe cilët Bravolebrities janë skeptikë për këtë ndarje.

Ashley ka nevojë për “disa prova”

Ashley Darby nuk është i bindur se çifti është ndarë vërtet. Ajo i tha nikoqirëve të “Page Six’s Virtual Reali-Tea”, Danny Murphy dhe Evan Real, se Carl dhe Lindsay ishin “të goditur” vetëm disa ditë para ndarjes së tyre të supozuar.

“Ata ishin kaq të dashuruar – dhe ata ishin të dashuruar deri në javën e kaluar apo diçka tjetër,” shtoi Ashley.

Vdekja e papritur e fejesës së Carl dhe Lindsay vetëm tre muaj para se të martoheshin është një temë e qartë diskutimi në sferën e realitetit televiziv. Sigurisht, Ashley-t iu kërkua mendimi i saj në përgjimin e drejtpërdrejtë pasi ajo e kishte parë ish-çiftin kohët e fundit.

“Nuk e besoj,” tha ylli i Real Housewives of Potomac. “Duke qenë rreth tyre, kuptova vetë se sa i mërzitur ishte ai me të. Ishte e vërtetë. Kjo është arsyeja pse unë them: “Duhet të shoh disa prova”.

Në të vërtetë, shumë janë thjesht në mosbesim se kaq shumë mund të zbresin kaq shpejt para ditës së tyre të madhe. Dhe fakti që Carl u nda me dashurinë e tij të mëparshme gjatë xhirimeve të Summer House duket jashtëzakonisht mizor.

Ndërkohë Lindsay është parë në dasmën e një miku të saj në Portugali. Nëse duhen besuar të gjitha thashethemet, u tha se ajo nuk pranon të largohet nga apartamenti që ndante me Karlin. Të paktën ajo ia doli për në Evropë. Le të shohim se çfarë e pret atë kur të kthehet.