Ashley Darby ngacmon përplasjet 'trishtuese' në sezonin 8 të RHOP

Klea

Ashley Darby ngacmon përplasjet ‘trishtuese’ në sezonin 8 të RHOP

Amvise të vërteta të Potomac solli dramën sezonin e kaluar. Është e admirueshme që një serial Real Housewives që ka kaq shumë aktorë origjinalë mund ta mbajë atë të freskët për kaq gjatë në lojë. Robyn Dixon, Karen Huger, Gizelle Bryant dhe Ashley Darby lundroni me njëri-tjetrin në mënyrën më të mirë të mundshme. Me ndonjë kërdi në krah, por përgjithësisht me respekt për njëri-tjetrin.

Megjithatë, dinamika e ndryshimit e pa burrin e Candiace Dillard Bassett, Chris Bassett, të hedhur poshtë autobusit me insinuatat e Gizelle për sjellje të pahijshme. Wendy Osefo gjithashtu mori një goditje pasi sulmuesit e rëndë të grupit u rreshtuan me Mia Thornton në Miami.

Tani, me përfundimin e xhirimeve për sezonin 8, fansat e RHOP po presin me padurim se çfarë do të ndodhë më pas. Dhe kush më mirë ta ngacmojë dramën se sa beqarja Ashley. Si do t’i ndryshojë statusi i marrëdhënies së saj miqësitë e saj brenda grupit?

Ashley e përshkroi sezonin si “të ashpër”

Ashley foli për sezonin 8 me The Messenger. Publikimi i lajmeve ishte i pranishëm të shtunën në lojën e basketbollit të famshëm të Monster Energy BIG3, në të cilën mori pjesë ylli i realitetit televiziv.

“Kishte shumë surpriza për mua,” tha Ashley për sezonin. “Disa nga marrëdhëniet e mia u shkatërruan. Disa nga marrëdhëniet e mia u rritën. Mendoj se kjo ndodh në të vërtetë çdo sezon, por veçanërisht këtë sezon, teksa po lundroj në këtë fushë të të qenit beqare dhe të qenurit nënë, ka njerëz të caktuar drejt të cilëve jam tërhequr, dhe ka njerëz të tjerë që ndoshta disi u larguan më tej. ”

“Ishte vërtet e trishtueshme të shihja se si disa nga marrëdhëniet e mia ndryshuan,” zbuloi ajo.

Në të vërtetë, është një kastë e ndarë, sipas Ashley. Dhe duket se ribashkimi i sezonit të 7-të nuk ngurtësoi asnjë mish viçi mes zonjave.

“Është për të ardhur keq,” tha Ashley. “Ribashkimi vitin e kaluar dha një tregues se ku qëndrojnë marrëdhëniet dhe ai lloj tensioni, ai nuk u largua. Nëse ka ndonjë gjë, mendoj se është përkeqësuar dhe ishte e ashpër. Ishte vërtet e ashpër.”

Ashley mendon se traileri i sezonit 8 është një tregues mjaft i mirë i asaj që do të vijë në sezon.

“Do të jetë shumë pikante,” tha ajo. “Është padyshim një slitë emocionesh. Ka disa momente të lumtura dhe momente të trishtuara dhe disa zemërim. Thjesht drejton me të vërtetë gamën.”

Real Housewives of Potomac thuhet se do të rikthehet në fund të 2023 ose në fillim të 2024.