Artikull i verbër sugjeron që Andy Cohen dhe John Mayer po takohen

Klea

Artikull i verbër sugjeron që Andy Cohen dhe John Mayer po takohen

Shënim: Artikuj të panumërt të verbër janë dëshmuar të jenë false dhe të bazuara në asgjë veç spekulimeve në të kaluarën. Çdo gjë që sugjerohet nga një artikull i verbër duhet të merret me një mal kripe, dhe jo thjesht me një majë.

Një artikull i fundit i verbër sugjeron këtë Andy Cohen dhe John Mayer tani janë zyrtarisht në lidhje, pasi janë transferuar bashkë. Natyrisht, artikujt e verbër janë shpesh vetëm një goditje në errësirë, pa shumë prova, apo asnjë provë fare, për t’i mbështetur ato. Fakti që ky e përshkruan Andin si një “prezantues të bezdisshëm natën vonë” mund të sugjerojë se krijuesi ka një sëpatë për të bluar. Çfarë mënyrë më të mirë për ta bërë këtë, sesa të ndezësh flakët e një thashetheme të veçantë që duket se ka bërë xhiron që nga fillimi i kohës?

A po takohen Andy Cohen dhe John Mayer?

Për momentin, nuk ka asnjë provë që sugjeron se Andy Cohen dhe John Mayer janë në të vërtetë në lidhje. Gjithashtu nuk ka asgjë që do të konfirmonte se dyshja janë transferuar së bashku, megjithëse raportet në fillim të këtij viti sugjeruan se ata ishin në gjueti për shtëpi.

Duke thënë se, edhe nëse ata tani do të ndajnë marrëveshjet e jetesës, kjo nuk do të ishte asgjë novatore. Miqtë lëvizin në të njëjtin vend gjatë gjithë kohës. Mund të jetë pak jokonvencionale, sigurisht, por “konvencionale” do të thotë “normale” dhe “normale” është vetëm një fjalë tjetër për “të mërzitshme”.

Andi dhe Gjoni kujdesen qartë për njëri-tjetrin. Marrëdhënia e tyre është diçka e vendosur vazhdimisht në qendër të vëmendjes. Andy tha se ai dhe John janë “të dashuruar”, por se marrëdhënia e tyre është krejtësisht platonike. Ata në fakt ishin “buthurt” për titujt që lindën si rezultat i atyre komenteve. Le të shpresojmë se ata mund të qeshin me këtë! Nëse nuk është e vërtetë, sigurisht. Për të cilën ne do të thoshim, labirint.