Arsyeja e vërtetë Wendy Williams u shfaq e hutuar dhe e droguar gjatë dokumentarit të saj!

Klea

Arsyeja e vërtetë Wendy Williams u shfaq e hutuar dhe e droguar gjatë dokumentarit të saj!

Arsyeja e vërtetë Wendy Williams u shfaq e hutuar dhe e droguar gjatë dokumentarit të saj!

Wendy Williams’ djali, Kevin Hunter Jr.konfirmoi se demenca frontotemporale e nënës së tij ishte për shkak të varësisë ndaj alkoolit në dokumentarin e ri, “Ku është Wendy Williams?

Wendy Williams

Hunter shpjegoi se alkoolizmi e kishte dëmtuar të parën Shfaqja e Wendy Williams “headspace dhe truri i saj” i hostit.

Hunter u zbulua në episodin e së dielës – “Unë kam qenë në gjendje të mësoj më shumë për gjërat që ndodhin me nënën time brenda.”

Wendy Williams

23-vjeçari vazhdoi – “[Doctors] në thelb tha se për shkak se ajo ishte duke pirë aq shumë, ajo kishte filluar të ndikojë në hapësirën e saj të kokës dhe trurin e saj. Pra, mendoj se ata thanë se ishte çmenduri e shkaktuar nga alkooli.”

Wendy Williams

Uendi fillimisht u fol për trurin e saj të dëmtuar pas vizitës në një institucion rehabilitimi në Florida në vitin 2019. Ajo u diagnostikua zyrtarisht me demencë dhe afazi, vitin e kaluar.

Wendy Williams

Mbesa e ish-divës së ditës, Alex Finnie, tregoi se dyshonte për një problem kur tezja e saj filloi të përjetonte gabime të dukshme të kujtesës. Ajo mësoi për Wendy’s Diagnoza fillestare në 2022.

“Por pasi pashë tezen time dhe kalova vërtet kohë me të në një gjendje ku ajo është tani, kuptova shpejt se gjërat nuk ishin normale.” Finnie thuhet në dokumentar.

Ajo shtoi: “Është zemërthyer”.

Wendy Williams

Finnie vazhdoi duke thënë se gjendja e tezes së saj u përkeqësua pasi duroi divorcin nga ish-bashkëshorti, Kevin Hunter Sr., vdekjen e nënës së saj dhe pandeminë COVID-19.

Zbulohet dokumentari me dy pjesë Uendi, 59, duke konsumuar rregullisht alkool pavarësisht varësisë së saj të ekspozuar. Ish-përfaqësuesi i saj, Shawn Zanotti, hodhi poshtë shqetësimin, duke pretenduar se personaliteti i njohur televiziv “i njeh kufijtë e saj”.

Wendy Williams

Ndërkohë, Wendy’s ish-avokat, LaShawn Thomassugjeroi se shëndeti i yllit ra rëndë sepse ajo u detyrua të merrte një kujdestari.

Wendy Williams

Thomas postoi një video rikthimi në Instagram të shtunën, duke zbuluar ish-“Show Wendy Williams” prezantuese në dukje e shëndetshme ndërsa bisedonte për stërvitjet e saj.

Thomas ka mbishkrimin e videos – “Ju mund ta shihni qartë ndryshimin midis Wendy’s mirëqenien gjatë kohës së saj këtu në Florida me djalin e saj që kujdesej për të dhe mungesën e saj në Nju Jork nën këtë ‘kujdes’.”

Ajo vazhdoi: “Këto Wendys nuk janë të njëjta. Si u përkeqësua kaq shpejt shëndeti i saj dhe pse nuk lejohet që fëmija i saj i vetëm të jetë pranë saj. Ajo nuk ishte e tillë kur ai kujdesej për të [her].”

Wendy Williams

Avokati pretendoi se video u kap dy javë më parë Uendi u urdhërua të lëvizte nga Florida përsëri në Nju Jork, për t’u vendosur nën një kujdestari, në maj 2022.