Candyce Leigh Carter

Klea

Arrestohet për drogë në klasë mësuesja e klasës së dytë; Burri mbidozë në parkingun e shkollës

Arrestohet për drogë në klasë mësuesja e klasës së dytë; Burri mbidozë në parkingun e shkollës

Javën e kaluar, një mësuese e shkollës fillore në Virxhinia dhe bashkëshorti i saj u arrestuan pasi mësuesja dyshohet se kishte sjellë “narkotikë të dyshuar” në shkollë dhe të dy dukej se ishin nën ndikim.

Zyra e Sherifit të Spotsylvania raportoi këtë Candyce Leigh Carternjë mësuese e klasës së dytë në Shkollën Fillore Spotswood, u vëzhgua nga një zyrtar i burimeve të shkollës më 16 maj duke shfaqur sjellje që tregojnë ndikimin e drogës.

Candyce Leigh Carter

Pas vëzhgimit të oficeres, një kontroll çoi në zbulimin e “narkotikëve të dyshuar” brenda klasës së saj. Carter më pas u arrestua dhe përballet me akuzat për posedim të lëndëve narkotike në skemën I/II, rrezikim të fëmijëve për krime dhe neglizhencë ose abuzim të fëmijëve.

Candyce Leigh Carter

Zyra e Sherifit siguroi se ndërsa asnjë nxënës nuk u lëndua ose nuk u ekspozua drejtpërdrejt ndaj substancave, ata u vlerësuan mjekësisht si një masë paraprake dhe klasa iu nënshtrua pastrimit profesional për të garantuar sigurinë.

Candyce Leigh Carter

Në të njëjtën ditë një mësuese e shkollës fillore të Virxhinias u arrestua për posedim të lëndëve narkotike në terren, burri i saj gjithashtu u arrestua në rrethana shqetësuese. Zyra e Sherifit të Spotsylvania raportoi se, 34 vjeç, u gjet në një automjet në parkingun e Shkollës Fillore Spotswood, dukshëm nën ndikim dhe që kërkonte ndërhyrje mjekësore.

Kristofer Donald Carter

NBC Washington zbuloi se Spotsylvania County Fire & Rescue iu përgjigj një telefonate për mbidozë, duke e gjetur Kristopherin që nuk reagonte dhe duke administruar Narcan dy herë për ta ringjallur atë. Tragjikisht, në momentin e ngjarjes në automjet ndodhej edhe një fëmijë 2-vjeçar. Fëmija u vendos më pas në kujdesin e shërbimeve sociale.

Candyce Leigh Carter

Kristopher u arrestua me akuzën e rrezikimit të fëmijëve dhe shpërfilljes ose abuzimit të fëmijëve. Pas incidenteve, ai dhe gruaja e tij, Candyce Leigh Carter, u ndaluan në burgun rajonal të Rappahannock. Candyce mbahet pa garanci, ndërsa obligacioni i Kristopher ishte 5000 dollarë.

Candyce Leigh Carter

Në përgjigje të ngjarjeve, Kryetarja e Bordit të Shkollës Lorita Daniels theksoi përkushtimin e distriktit për sigurinë dhe sjelljen e duhur, duke deklaruar për FOX DC, “Shkollat ​​Publike të Qarkut Spotsylvania i marrin shumë seriozisht të gjitha raportet për sjellje të pahijshme të personelit të dyshuar dhe ndjekin politikat dhe procedurat e zbatueshme të distriktit kur i përgjigjen dhe hetimin e ankesave.”

Candyce Leigh Carter

Daniels vlerësoi gjithashtu veprimet e shpejta të departamentit të sherifit lokal dhe siguroi komunitetin se distrikti do të këmbëngulë në përpjekjet e tij për të siguruar një mjedis të sigurt për të gjithë studentët dhe stafin.