Shannon Beador

Klea

Arrestimi i BDI-së i Shannon Beador pason bashkë-yjet e ‘RHOC’ duke e akuzuar atë për të qenë të dehur!

Arrestimi i BDI-së i Shannon Beador pason bashkë-yjet e ‘RHOC’ duke e akuzuar atë për të qenë të dehur!

Shtëpiake të vërteta të Shannon Beador të Orange County bashkë-yjet thoshin zakonet e saj të pijes vetëm dhjetë ditë para se ajo të arrestohej për një BDI.

Shannon Beador

Shannon Beador’s marrëdhënia me alkoolin u bë një temë e nxehtë gjatë pjesës së dytë të ribashkimit të RHOC, e cila u transmetua të mërkurën. Heather Dubrow e nisi diskutimin kur ajo pyeti Shannon nëse ajo besonte se ajo ishte një lloj figure “makiaveliste”.

Shannon Beador

Heather vënë e Shannon-it Lëndët e panumërta në qendër të vëmendjes pasi ylli i saj u përgjigj pozitivisht.

“Mos u zemëro me mua,” Heather vërejti. “Ju keni tendencë të pini dhe të telefononi disa prej nesh.”

Shannon Beador

Shannon Beador u përgjigj – “Kjo është diçka për të thënë për mua, por në rregull”, për të cilën Heather goditi përsëri – “Nuk është. Ti je thirrësi i qytetit!”

“A dal dhe pi ndonjëherë?” Shannon pyeti në mënyrë retorike. “Që të thuash se kam nevojë për rehabilitim, që të pikturosh një fotografi në mënyrë që unë të thërras njerëzit çdo natë…”

Shannon, 59, iu drejtua një prej e Emily Simpson pika rrëfyese të rrëfyera kur ajo iu drejtua shokut të saj për t’i thënë – “Që të thuash që unë mund të analizoj frymën”.

Shannon Beador

Emili vetëm u dyfishua, duke u përgjigjur – “Duhet! Mendoj se është një shpikje e mirë. Unë mendoj se duhet ta vendosni në telefonin tuaj.”

Shannon e zhvendosi fokusin e saj përsëri te Heather, duke pretenduar – “Ti thua se është serumi im i së vërtetës kur nuk kam pasur një bisedë intime.”

Gina Kirschenheiter shënohet nga Shannon’Përdorimi i alkoolit – “Ti nuk dëshiron ta shikosh fare këtë, Shannon. Ju nuk dëshironi t’i shikoni të gjitha.”

Shannon Beador

Shannon argumentoi se Gina “nuk dinte asgjë për jetën time personale, të thelluar”, duke i përsëritur bashkëlojtarit të saj – “Nuk më pëlqen”.

Shannon shprehu se si i shikonte problemet e saj Gina, 39 vjeç, duke shpjeguar — “Që në fillimin e fillimit të shfaqjes, thatë që në sezonin tuaj të parë kur po kaloja divorcin tim të ashpër, u maskova me alkool. Dhe unë thashë: ‘A piva më shumë këtë sezon?’ Absolutisht e frikshme-me fat të mirë, e bëra.”

Shannon Beador

Gina theksoi – “Detyra jonë është të themi se si ndihemi dhe të themi të vërtetën për atë që po ndodh.”

Shannon ia ktheu – “E di cila është puna ime? Detyra ime është të jem Shannon Storms Beador, kështu që nuk do ta shikoj këtë dhe do të them, “Epo, unë jam në një reality show, kështu që do të veproj ndryshe”. Unë veproj ashtu siç jam.”

Dhjetë ditë pas regjistrimit të ribashkimit, Shannon u akuzua për drejtimin e mjetit në gjendje të dehur dhe për kundërvajtje goditja me vrap pasi përplasi makinën e saj në një dupleks Newport Beach, Kaliforni dhe u largua nga vendi i ngjarjes.

Shannon Beador

Shannon gjithashtu u hap për ndarjen e saj nga ish-i i saj, John Janssen, që ka ndodhur pas xhirimeve të mbështjella.

Shannon e ndarë emocionalisht – “Ne u grindëm sepse ajo që do të ndodhte është se ai do të largohej dhe ai do të më krijonte fantazmë dhe nuk do të flisja me të për ditë të tëra dhe do të ishte paralizuese për mua sepse nuk kam qenë kurrë më e dashuruar me dikë në jetën time sesa kam me John Janssen. Dhe ai tha se jam gati të bëj hapin tjetër me ju.”

Gina thirri për të pohuar këtë Gjoni po “përpiqej të kalonte xhirimet në mënyrë që të mos dukej keq.”

“Ai e tha këtë në kamera dhe një javë më vonë u nda me mua.” Shannoni cili kishte qenë në takim Gjoni për tre vjet, tha me lot.

Ajo më vonë tha: “Ai ma theu zemrën, dhe a mund të shikoj prapa në disa skena dhe ju mund të shihni se ai është kontrolluar? Absolutisht që mundem.”

Shannon vazhdoi të pranonte Andy Cohen se Gjoni “nganjëherë” hyn si mik me përfitime.