Ariana Madix u kërcënua pas skadovalit

Klea

Ariana Madix u kërcënua pas skadovalit

Fansat pa dyshim e mbajnë mend mirë, por në kohën kur Scandoval u bë i njohur në botë, Rachel Leviss pretendoi se ajo ishte e përmbytur me kërcënime me vdekje. Shikuesit e Vanderpump Rules shikuan teksa Rachel po binte në popullaritet dhe mirëqenie mendore, duke pasur nevojë për të përfshirë FBI-në në rastin e saj.

Tom Sandoval nga ana tjetër dukej, relativisht, mirë. Midis tij, Rachel dhe Ariana Madix, dukej se ishte ai që vuante më pak nga Scandoval. Por Ariana thuhet se po merrej me më shumë sesa e kishin kuptuar shikuesit.

Ariana u shfaq në episodin e 25 gushtit të podcast-it të Scheana Shay, Scheananigans. Scheana e pyeti Arianën nëse mendonte se “audienca dhe media zakonisht janë më të vështira për gruan sesa burrin në këto situata”. Pra, a pranoi Rachel më shumë urrejtje se Tom, dhe a ishte kjo e drejtë apo e garantuar?

Ariana thotë se Rachel “jo e vetmja”

Ariana tha se “ka të vërtetë” në këtë ide, por tha gjithashtu se ajo mori shumë reagime vetë, pavarësisht se nuk bëri asgjë të keqe. Ariana zbuloi: “Ka njerëz tani që po vijnë pas meje, po vijnë drejt meje”.

Ajo shpjegoi me më shumë detaje, “Kam pasur njerëz që më kanë dërguar mesazhe nga numrat e rremë të Google me, si, kërcënime dhe gjëra të tilla, kështu që nuk është vetëm një person që po kërcënohet, dhe ndoshta duhet të telefonoj FBI-në, por fjalë për fjalë, si, [Rachel’s] jo i vetmi.” Scheana gjithashtu kishte deklaruar më parë se të gjithë në kastin e Pump Rules morën mesazhe të tmerrshme pas Scandoval.

Dhe shikoni, Rasheli është e denjë për t’u dënuar në shumë aspekte, por përgjigja e Arianës dukej çuditërisht xheloze dhe josimpatike. Rachel, sigurisht, nuk duhet të kishte pasur një lidhje. Por pavarësisht se çfarë bëri ajo, kërcënimet me vdekje nuk ishin të justifikuara dhe Ariana nuk duhej ta minimizonte këtë. Për më tepër, ishte një përgjigje e çuditshme ndaj pyetjes ‘A e bëjnë gratë më keq se burrat në këto situata?’

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në fillim të vitit 2024 në Bravo.