Ariana Madix thotë se Lisa Vanderpump i vuri 'barrë të rëndë' Lala Kent dhe Scheana Shay

Klea

Ariana Madix thotë se Lisa Vanderpump i vuri ‘barrë të rëndë’ Lala Kent dhe Scheana Shay

Në një episod të fundit të Vanderpump Rules, Lisa Vanderpump i shqetësuar për mirëqenien mendore të Tom Sandoval pas Scandoval.

Jo vetëm që ajo i kërkoi Tom Schwartz-it të kontrollonte mikun/partnerin e tij të biznesit, por ajo gjithashtu u kërkoi disa miqve të tjerë të tij të qetësoheshin me “vitriol”. Ajo ftoi Scheana Shay dhe Lala Kent te Villa Rosa dhe u kërkoi atyre që të “ndalonin së sulmuari”.

Pas një bisede me Sandoval, Lisa u tha vajzave se mendonte se ai ishte në një “vend shumë të errët”. Për shkak të përvojës së saj me vetëvrasjen e vëllait të saj, Lisa ishte shumë e shqetësuar që Tom të shkonte në një vend ku ai mund të dëmtonte veten.

Vetëm Tom mund të jetë përgjegjës për shëndetin e tij mendor

“E kuptova se nga vinte Lisa,” pranoi Lala në Vanderpump Rules After Show, “veçanërisht duke pasur parasysh se ajo humbi vëllain e saj … [On the other hand,] Nuk doja që Lisa të vendosej [responsibility for] gjendja mendore e dikujt mbi ne. Ndihej sikur ajo ishte [saying], nëse kjo do të ndodhte, ju do të fajësoni veten. Dhe pastaj ishte ana tjetër ku ishte, nuk mendoj se do të ndodhte ndonjëherë, por unë refuzoj të marr pjesë që dikush të bëjë diçka të tillë.”

Nga ana e saj, Scheana humbi një person të afërt të saj shumë vite më parë. Ajo nuk e kuptoi në atë kohë se sa të dëshpëruar ishin në të vërtetë kur iu afruan asaj. Në atë kohë, Scheana e këshilloi disi pa menduar shoqen e saj se “ndoshta duhet të shikoni disa nga zgjedhjet tuaja”. Kjo “e rëndoi rëndë për vite me radhë”.

“Pra, kur Lisa tha këtë,” vazhdoi Scheana, “unë isha ashtu, nuk dua të ndihem më në atë mënyrë. Unë kurrë nuk dua të ndihem sikur fjalët e mia mund të jenë përgjegjëse për dikë që është shtyrë nga skaji.”

“Është një barrë e rëndë për t’u vënë njerëzve,” Ariana Madix shtuar. “Unë nuk i marr lehtë ato gjëra. Dua të them, [Tom] me sa duket e mori lehtë kur ai thoshte se isha unë.”

Tom sugjeroi që Ariana ishte vetëvrasëse

“Ai shkoi në podkastin e Howie Mandel dhe po fliste se si isha unë [suicidal]”, tha Ariana, “sikur kjo të ishte ushqim për një podcast.”

“Nëse dikush ka shqetësime,” vazhdoi ajo, “ata duhet të kërkojnë ndihmë profesionale për dikë.” Kjo tingëllon mirë, përveç se nuk mund të kërkoni ndihmë mjekësore për dikë pa pëlqimin e tij (përveç nëse është i mitur ose nën kujdestari).

“Kjo është rruga që duhet ndjekur,” këmbënguli ylli i Çikagos. “Nëse ai nuk do të kërkojë ndihmë profesionale për veten e tij, atëherë nëse Lisa është e shqetësuar, në vend që t’ia vendosë Scheanës dhe Lalës, ajo duhet të gjejë ndihmë profesionale për të… Në fund të fundit, Scheana dhe Lala nuk janë të pajisur dhe nuk duhet ta mbajnë atë. [burden].

Nëse ju ose dikush që njihni po përjeton mendime vetëvrasëse ose një krizë, ju lutemi kontaktoni menjëherë Linjën e Parandalimit të Vetëvrasjes në 800-273-8255 ose dërgoni mesazh HOME në linjën e tekstit të krizës në 741741. Këto shërbime janë falas dhe konfidenciale.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.