Ariana Madix thërret avokatin e Tom Sandoval

Klea

Ariana Madix thërret avokatin e Tom Sandoval

Pavarësisht se çfarë ndodh në një shfaqje televizive realiste, gjithmonë do të ketë shikues që vënë në dyshim vërtetësinë e ngjarjeve. Kur bëhet fjalë për një situatë aq të madhe sa Scandoval, shikuesit e Vanderpump Rules duhej të pyesnin nëse ishte thjesht një mashtrim rrjeti për të sjellë vlerësime më të mira.

Një provë që tregonte për një skadoval të inskenuar ishte fakti se Ariana Madix dhe Tom Sandoval thuhet se ende jetonin së bashku pavarësisht ndarjes së tyre rraskapitëse. Duke pasur parasysh gjithçka që ndodhi mes të dyve, si mund të ishin akoma në një afërsi të tillë?

Në BravoCon 2023, Tom raportoi se ai dhe Ariana nuk jetonin më bashkë. Megjithatë, Ariana doli me një përditësim të sajin që duket se bie në kundërshtim me deklaratën e Tomit.

Tom dëshiron shtëpinë, Ariana dëshiron ta shesë atë

Në episodin e 10 dhjetorit të Watch What Happens Live, një fans thirri për të pyetur Arianën nëse ajo dhe Tom jetonin ende së bashku dhe nëse Ariana ishte “më afër gjetjes së një situate të re jetese”. Ariana shpjegoi se ajo kishte qenë kryesisht në një Airbnb, të paktën “Gjatë kohës që unë kam qenë në Dancing with the Stars dhe duke u përgatitur për të.”

Megjithatë, ajo shpjegoi gjithashtu se “rregullisht” shkonte e kthehej dhe po “punonte për situatën me pronësinë e shtëpisë. Do të doja që kjo të zgjidhej shpejt. Pra, nëse Joe Weiner mund të kthehej vërtet te avokati im, do të ishte mirë.” Joe Weiner thuhet se është një avokat për mosmarrëveshjet argëtuese. Ai ndoshta po vepron në emër të Sandy, pas rënies së emrit.

Ariana shpjegoi se duke qenë se ajo dhe Tom të dy zotërojnë shtëpinë, “Çfarëdo që të ndodhë duhet të bihet dakord nga të dy pronarët”. Ariana shpjegoi se donte ta shiste ndërsa Tom jo. Andy Cohen pyeti nëse Tom kishte në plan të blinte gjysmën e Arianës, dhe Ariana thjesht ngriti supet. Më tej Ariana konfirmoi se nuk flet me ish-partnerin e saj derisa është në shtëpi.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules del në Bravo në janar 2024.