Ariana Madix Synon Prodhuesit e Ribashkimit të Rregullave të Pompës

Klea

Ariana Madix Synon Prodhuesit e Ribashkimit të Rregullave të Pompës

Mund ndonjë Rregullat e Vanderpompës Fansat shpjegojnë vërtet pse Ariana Madix e meritonte t'i mbante këmbët e saj për zjarrin në ribashkimin e sezonit 11? Të mos harrojmë se Tom Sandoval ishte ai që hodhi në erë jetën e saj në radhë të parë. Tani që Ariana po shërohet pas skadovalit, ajo po kryqëzohet për vendosjen e kufijve. Bëje kuptim.

Një nga pjesët më dramatike të finales së Sezonit të 11-të të Pump Rules ishin minutat e fundit. Lala Kent theu murin e katërt në përpjekje për të vënë në dyshim nëse Ariana ka qenë apo jo e sinqertë para kamerave. Sandoval vërtetoi se ai vërtet i jep përparësi opinionit publik në atë moment të paharrueshëm të mikrofonit. Dhe Ariana tregoi se është mjaft e fortë për t'iu përmbajtur kufijve të saj.

Për disa arsye, producentët e VPR vendosën ta bëjnë kastin të presë deri në ribashkim për të marrë reagimet e tyre live në momentet e fundit të sezonit. Ishte më e vështira për Arianën të shikonte personazhin e saj të kryqëzohej nga Lala dhe montimi dramatik nuk e ndihmoi. Në një paraqitje të fundit në podcastin Disrespectfully të Katie Maloney dhe Dayna Kathan, Ariana shtjelloi pak se si ndihej momenti i ribashkimit.

Ariana dhe Katie nuk janë të lumtur

Ariana ndjeu se duke e bërë kastin live që të reagonte në minutat e fundit të emisionit ishte “drejtuar” drejt saj. “Ndihej sikur, 'Epo, ne e kemi të bllokuar në këtë dhomë tani. Pra, ne nuk morëm atë që donim të merrnim [in the finale]”, tha Ariana. “Ne nuk arritëm ta thyejmë atë në IRL, për momentin. Kështu që ne do të hakmerremi duke e bërë këtë tani, në një vend ku ajo është e detyruar kontraktualisht të jetë këtu dhe të përpiqemi ta detyrojmë këtë moment tani.” Rënia e mikrofonit.

Pavarësisht lëvizjes së dyshimtë, Ariana ndjeu sikur largimi i saj nga Tom gjatë finales së Pump Rules ishte mënyra më e mirë e mundshme që sezoni mund të kishte përfunduar, sepse ishte e vërtetë. “Dhe kjo është si, e mrekullueshme. Unë qava. Ju djema jeni të lumtur tani?” Ariana tha për reagimin e saj të ribashkimit. Dhe kjo është arsyeja pse Ariana do të jetë gjithmonë veterane e realitetit, pavarësisht se çfarë thotë Lala. Megjithatë, duket e pamundur që ajo të dëshirojë të rikthehet në xhirimet e sezonit 12 të Pump Rules pas se lëvizin sipas prodhimit.

Si një shoqe e mirë e vërtetë, Katie mbrojti Arianën dhe ra dakord që momenti i reagimit të ribashkimit ishte i panevojshëm. “E urreja që ata prisnin të na tregonin ato pesë minuta, sepse unë isha si, kjo ndihet e keqe dhe është thjesht e keqe ndaj Arianës,” shpjegoi Katie. “Nuk më ndikoi. Nuk preku askënd tjetër në mënyrën se si do të ndikonte tek ajo.” Të gjithë meritojnë një shoqe si Keti, sidomos dikush si Ariana pas marrëzive me të cilat është marrë këtë vit.