Ariana Madix

Klea

Ariana Madix pyetje për kthimin në 'Vanderpump Rules' që kur u bë një aktore e famshme!

Ariana Madix pyetje për kthimin në 'Vanderpump Rules' që kur u bë një aktore e famshme!

Ariana Madix shprehu dyshime për kthimin e saj në Rregullat e Vanderpompës për sezonin e 12-të të shfaqjes gjatë një ngjarjeje promovuese në Festivalin e Librit në Los Angeles Times.

Ariana Madix

Pas ndarjes së saj të trazuar me Tom Sandoval në sezonin 10, 38 vjeç Ariana Madix është ende e pasigurt për vazhdimin e emisionit.

Ndërsa diskutonte publikimin e saj të fundit, Kokteje AF teke, në Universitetin e Kalifornisë Jugore në Los Anxhelos, Ariana reflektuar për përfshirjen e saj të mundshme në sezonin e ardhshëm. “Do të kishte kuptim për mua,” tha ajo, duke theksuar rëndësinë e autenticitetit në serialet e realitetit.

Ariana Madix

“Shfaqja jonë ka lulëzuar gjithmonë, është gjithmonë në më të mirën e saj kur është më autentike dhe më reale, dhe unë duhet të jem në gjendje të shfaqem dhe të jem real dhe autentik në mënyrë që të ketë kuptim për mua.” Ariana shpjegohet. Komentet e saj nxorën në pah nevojën e saj për një përfaqësim të vërtetë në emision, në përputhje me vlerat e saj personale dhe profesionale.

“Pra, kjo është pyetja që do t'i bëja vetes duke u futur në të,” tha ajo.

Ariana Madix

Pas ndarjes, Ariana ka qenë selektive për përfshirjen e saj në serial, veçanërisht duke refuzuar të filmojë skena me të Sandoval pasi të dy vazhdojnë të shfaqen në sezonin aktual.

Scheana Shay kohët e fundit u hap për gjendjen aktuale të miqësisë së saj me bashkë-yll Ariana. Duke folur për Page Six gjatë paraqitjes së saj promovuese për fushatën “Surpr-ICEs” të Smirnoff ICE në Coachella në Indio, Kaliforni, Shay zbuloi se marrëdhënia e saj me Ariana është ftohur.

Ariana Madix

“Gjërat definitivisht nuk janë aty ku ishin një vit më parë,” Shay tha, duke reflektuar mbi vështirësitë e fundit mes tyre. Pavarësisht tensionit, Scheana Shay mbetet optimist për një pajtim të mundshëm. Ajo shprehu shpresën për përmirësimin e miqësisë së tyre dikur Ariana kthehet në bregun perëndimor pas qëndrimit të saj si Roxie Hart në “Chicago” në Broadway.

Ariana Madix

Mundësia e pajtimit lind gjatë regjistrimit të ribashkimit të sezonit 11 – ku tensioni midis zonjave lë të kuptohet për çështje më të thella të pazgjidhura.

Scheana dhe burri i saj, Brock Daviesshprehën mbështetjen e tyre për Ariana duke ndjekur performancën e saj të fundit në “Chicago” në Broadway më 7 prill. Pavarësisht tensioneve aktuale në miqësinë e tyre, çifti u përpoq të ishte i pranishëm, duke treguar një gjest vullneti të mirë për e Scheana-s pjesë.

Ariana Madix

Ndërsa ndërveprimet ndërmjet Scheana dhe Ariana ishin minimale – Scheana raportoi se ishin të sjellshëm dhe shkëmbyen përshëndetje pas shfaqjes. “Unë mendoj se është thjesht e vështirë, pozicioni në të cilin jemi të gjithë dhe ribashkimi nuk na ndihmoi domosdoshmërisht të na afronte më shumë.” Scheana i zbuluar.