Ariana Madix parashikon se Tom Sandoval do t'i shpenzojë rregullat e pompës duke 'Trashing' atë

Klea

Ariana Madix parashikon se Tom Sandoval do t’i shpenzojë rregullat e pompës duke ‘Trashing’ atë

Xhirimet e sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës ka qenë e ndërlikuar për Ariana Madix. Sigurisht, Rachel Leviss vendosi të mos ishte pjesë e shfaqjes pasi pati një lidhje me të Tom Sandoval. Skandovali që rezultoi e ktheu Bravoverse me kokë poshtë.

Por tani Ariana e ka mbyllur atë që ish-i saj krimb-me-mustaqe i dashuri ka në mëngë për sezonin 11. Dhe Ariana nuk mendon se Sandoval do të përpiqet të bëjë mirë me të.

Sandoval do të luajë lojën e fajit me Arianën

Ariana foli në podkastin e Scheana Shay, Scheananigans With Scheana Shay. “Unë mendoj se plani i tij ishte të ndahej me mua, të shkonte në Winter House, të mos i tregonte askujt dhe të ishte në gjendje të ishte si djali që të gjithë e duan, duke sjellë të gjitha dritat dhe kostumet, dhe pastaj të kthehej, dhe unë nuk e di nëse do të ishte më parë, pas ribashkimit apo çfarëdo tjetër, dhe më pas thjesht si “oh ja dhe ja, sapo filluam të takoheshim”, tha Ariana. “Pjesa tjetër e atij plani ishte mbjellja e farës gjatë sezonit 10.”

Ariana vazhdoi, “Unë mendoj se pjesa e mbjelljes së farës ishte e gjithë kjo gjë që unë jam më e keqja. Dhe e di që Sezoni 11 do të jetë shumë i tillë.” Ajo shtoi, “Natyrisht, ne nuk filmojmë së bashku. Unë nuk filmoj me të. Mendoj se ka një konfuzion sepse ka pasur disa gjëra të gjithanshme që kanë ndodhur aty ku unë kam qenë në të njëjtën afërsi si ai.”

Ariana donte të shkonte në shtëpi një pikë. “Por për ta bërë shumë të qartë, ai dhe unë nuk filmojmë së bashku. Nuk e kam falur, nuk jemi të ftohtë. Kjo nuk ka ndryshuar aspak”, tha ajo.

“Unë e di që ai do të kalojë me siguri çdo episod duke shkatërruar mua dhe marrëdhënien tonë sepse … i shërben atij në një farë mënyre për ta bërë këtë. Dhe është me të vërtetë shqetësuese sepse nëse dikush është në gjendje të shpërndajë dikë në këtë situatë, duhet të jem unë sepse jam bërë pis dhe nuk e kam bërë atë të pistë, “tha Ariana.

Ju mund të kujtoni se Sandoval tregoi anën e tij të historisë, duke pretenduar se u nda nga Ariana në ditën e Shën Valentinit në 2023. Ai pretendoi se e filloi lidhjen e tij me Rachel disa javë më vonë. Sigurisht, Sandy.

Ariana pranoi se marrëdhënia e saj me Sandoval “kishte probleme”, por se “nuk e meritonte atë që ndodhi”. Ajo sigurisht që nuk e bëri. Shpresojmë që ajo të mund të shijojë të gjithë suksesin që i ka ardhur, ndërsa qesh me ish-yllin e saj të padëshiruar të rock-ut.