Ariana Madix ndan një përditësim për diçka rreth saj

Klea

Ariana Madix ndan një përditësim për diçka rreth saj

Ariana Madix arritjet në vitin 2023 ishin befasuese. Pas një vrapimi tronditës nëpër sezonin 10 të Vanderpump Rules, nuk iu desh shumë kohë që ylli me shumë talente të ulej në këmbët e saj. Me rritjen e njohjes së emrit të Arianës, rriten edhe ofertat e saj dhe anasjelltas.

Por me gjithë triumfet e saj të shumta së fundmi, një nga synimet e saj prej shumë vitesh mbetet i paplotësuar – planet e saj për të hapur një dyqan sanduiçësh me shoqen e saj më të mirë, Katie Maloney. Dyqani nuk është hapur ende, por raportet sugjerojnë se është pothuajse gati. Dy miqtë madje u panë duke filmuar atje përpara sezonit 11.

Megjithatë, duke pasur parasysh se sa kohë duhet të hapet diçka për të, shumë kanë teorizuar se dyqani ishte më shumë për shitjen e mallrave sesa për drejtimin e një restoranti. Mes të gjitha raportimeve dhe thashethemeve, Ariana ka dhënë një përditësim se çfarë po e mban të mbyllur Diçka Rreth saj.

A ka diçka të çuditshme te Diçka rreth saj?

Në një TikTok të postuar së fundmi nga The Bravo Babe, Ariana iu drejtua statusit të Diçka rreth saj gjatë një interviste. Ajo konfirmoi se dyqani i saj i sanduiçëve do të hapej përfundimisht në LA dhe foli për udhëtimin deri në këtë pikë. “Kjo ishte diçka që Katie dhe unë donim të bënim dhe … ky vend ra në prehrin tonë pak më shumë se një vit më parë.”

Ajo vazhdoi, “Ne nuk prisnim të gjenim një vendndodhje kaq të pabesueshme kaq shpejt”, pranë SUR. Ariana më pas shpjegoi se si qyteti donte të kthente Robertson Blvd. në një vendkalim të pastër pa makina të lejuara. “Pra, na u desh të shqyejmë oborrin tonë. Dhe më pas, rezulton, kishte gjëra që ishin shkelje të kodit me qiradhënësin për të cilat ajo duhej të kujdesej. Nuk ka problem. Mirë.”

Ariana më pas shpjegoi të gjithë të përfshirët “po prisnin që qyteti të planifikonte gjërat. Por unë nuk dua që ata të inatosen me ne, ‘sepse sigurisht që nuk dua që ata të jenë si, ‘Hej, f*k’.” Ajo theksoi më tej, “Ne jemi në mëshirën e qytetit . Por është një qytet i mrekullueshëm për të qenë pjesë e … Ne jemi gati të shkojmë sa herë që ata thonë bravo. Ju djema duhet të vini të merrni një sanduiç.” Do ta shohim.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules transmetohet të martën, më 30 janar në ora 8/7c në Bravo.