Ariana Madix mendon se "Linja është e paqartë" midis jetës së saj reale dhe rregullave të Vanderpump

Klea

Ariana Madix mendon se “Linja është e paqartë” midis jetës së saj reale dhe rregullave të Vanderpump

Kanë kaluar më shumë se tetë muaj që kur Scandoval tronditi universin Bravo dhe më gjerë. Në mashtrimin Ariana Madix, e dashura e tij prej 10 vitesh, Tom Sandoval hapi një valë të madhe lëndimi. Por, me atë lëndim, erdhi edhe mundësia.

Që nga ndarja, Ariana ka bërë më shumë punë se kurrë. Por kjo nuk do të thotë se ajo është gati të braktisë lopën e parave që e bëri atë të famshme në radhë të parë. Të Rregullat e Vanderpompës ylli mori pjesët dhe u kthye menjëherë në xhirimet e sezonit të ardhshëm të shfaqjes.

Linja të turbullta

Dhe kur bëhet fjalë për mënyrën sesi drama e saj e jetës reale luajti në vlerësime, Ariana e di lojën. Edhe nëse është e pakëndshme. Ajo tha për Us Weekly, “E di që është një shfaqje dhe është shumë argëtuese, dhe jam e lumtur për këtë, por është gjithashtu jeta ime reale. Ndonjëherë kjo linjë është e paqartë, por sigurisht, unë dua që shfaqja të shkojë mirë.”

Por ajo është e shpejtë për të vënë në dukje se në 10 vitet e fundit në shfaqje, ajo ka ndryshuar mjaft. “Jam rritur. Unë jam dikush që nuk kam dashur kurrë të rritem. [But] me kalimin e kohës, unë kam qenë në gjendje ta dua veten më shumë dhe t’i jap vetes më shumë hir kur bëhet fjalë për gjërat që kalojmë gjatë xhirimeve. Dhe kjo më ka lejuar t’u jap të tjerëve më shumë hir, “shpjegoi Ariana.

Pasqyra është 20/20

Po çfarë këshille do t’i kthente vetes kur të fillonte shfaqjen? Ariana është e qartë se ka mësuar nga gabimet e saj. Ajo ndau: “Mos dilni me burra abuzues që nuk ju lejojnë të shkëlqeni dhe të jeni në një shfaqje televizive – sepse kjo është ajo që po ndodhte dhe pse nuk doja të isha para kamerës.”

Në fund të fundit, Scandoval dhe pasojat pasuese i kanë dhënë Arianës një perspektivë të madhe. Konkurrenti i Dancing with the Stars përfundoi: “Kjo situatë më bëri të kuptoj se mund të bëj gjëra të vështira. Skenari i rastit më të keq ndodhi fjalë për fjalë, dhe unë isha në rregull. Si, shikoni – ju mund të përballoni atë që ju hedhin.