Ariana Madix mbron Jo Wenberg në mes të dramës Schwartz

Klea

Ariana Madix mbron Jo Wenberg në mes të dramës Schwartz

Që nga momenti kur tifozët e Vanderpump Rules u kapën i Tom Schwartz-it miqësi me Jo Wenberg, ajo u përball me mjaft stuhi në media. Tani, Ariana Madix është hedhur në mbrojtje të saj.

Jo nuk e ka pasur të lehtë në kohën e saj në Pump Rules, edhe para se të shfaqej ndonjëherë në ekran. Kur fansat e lidhën atë me Schwartz-in, Scandoval ishte ende në kulmin e tij. Me Schwartz-in që po përjetonte statusin e zuzarit, Jo ishte fajtor nga shoqërimi.

Tani, megjithatë, biseda ka evoluar, me disa shikues që tani e shohin Jon si viktimë. Jo nuk mund të mos ndiente se po ngacmohej nga shokët e saj të rinj të kastës. Ndërsa Ariana nuk foli për këtë, ajo ngriti disa pika në lidhje me trajtimin e Schwartz-it ndaj të ashtuquajturit mikun e tij.

Ariana argumenton se Schwartz e trajtoi Jo si Katie

Gjatë VPR After Show të 9 Prillit, kasti diskutoi trajtimin e Tomit ndaj Jo. Ariana i tha Katie Maloney-t: “Më kujton si, para se ju djema të bëheshit si, të fejoheni dhe të martoheshin. Kur ai ishte disi, dua të them, nuk e di, thjesht ju dha unazën në një fije. Nga ana e saj, Katie tha se tharja e bukës ishte shumë më toksike se kaq.

Ariana mund të pajtohej, por megjithatë vuri në dukje se Tom po jepte minimumin kur Katie qartë donte dhe kishte nevojë për më shumë prej tij. “Ka një premtim për diçka më në fund.” Ariana më pas theksoi se Jo ishte e vetmja vajzë tjetër përveç Katie që fluturoi në Florida me Schwartz për të parë familjen e tij. “Pse nuk mendon se është i dashuri yt?” pyeti Ariana.

Katie pranoi se ajo kishte krijuar marrëdhënie në kokën e saj nga shumë më pak se një udhëtim për të takuar familjen e një burri. Megjithatë, ka pasur një nivel të vogël mosmarrëveshjeje mes Katie dhe Ariana. Katie tha: “Tom e bëri të dukej sikur nuk e ftoi atë.” Përkundrazi, Jo e ftoi veten. Ariana u përgjigj: “Epo, si e mori adresën? Ata padyshim bënë shumë planifikim.” Katie mbeti e pasigurt.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.