Ariana Madix markon Tom Schwartz "Plotësisht i padobishëm"

Klea

Ariana Madix markon Tom Schwartz “Plotësisht i padobishëm”

Ariana Madix ka ndjenja të forta për kolegët e saj. Sigurisht, ky nuk duhet të jetë lajm për askënd. Në një shfaqje si Vanderpump Rules, do të ishte e pamundur të ruash ndjenja thjesht neutrale për kolegët e dikujt.

Për të mos përmendur, pas një serie episodesh po aq shpërthyese sa sezoni 10, do të kishte kuptim vetëm të ushqehej një pasion, pozitiv apo negativ. Por përveç këtyre ndjenjave të forta, Ariana nuk e ka problem t’i qartësojë.

Në një video të fundit për Cosmopolitan’s Cheap Shots, Ariana pati mundësinë të renditte bashkë-yjet Kristen Doute, Lala Kent, Scheana Shay dhe Tom Schwartz për sa i përket asaj se kë do të dëshironte më shumë të kishte me vete në një skenar të një ishulli të shkretë. Përgjigjet e saj mund t’ju habisin.

Arsyeja e egër e Arianës për të dashur Lala në një ishull për Tom Schwartz “të padobishëm”.

Para se të futej në renditjen e saj, ajo ngacmoi, “Ka një me të cilin nuk dua të ngec fare”. Kur kalonte nga më e mira te më e keqja, Ariana filloi: “Unë mendoj se numri një do të ishte Kristen, sepse ndihem sikur ne të dy do të ishim aq të vendosur për të bërë një plan, si për t’i kuptuar gjërat. Kështu që ndihem sikur ajo do të ishte një person i mirë për ta pasur fillimisht.”

Duke vazhduar që andej, ajo tha: “Dhe së dyti, unë do të thoja Scheana. Sepse ndihem sikur ajo do të përpiqej të shikonte në anën e mirë, dhe ndihem sikur kjo do të ishte një gjë shumë e bukur, po ashtu, të kishim kur ndoshta do të vdesim, apo jo? Sinqerisht, e papritur, por e drejtë.

“Dhe më pas Lala. Para së gjithash, nëse ajo mund të ecte lakuriq, kjo do të ishte mirë.” Jashtë xhepit. Por në të njëjtën kohë, një lloj i bazuar. Sa për pjesën e poshtme të renditjes së saj (kush mund ta kishte parashikuar këtë), ajo tha: “Tom Schwartz, nuk dua fare atje. Plotësisht të padobishme. Jo faleminderit.”

Sezoni 11 i Vanderpump Rules del në Bravo të martën, më 30 janar, në orën 8/7c.